Click Me Plzzzz

Saturday, September 29, 2012

Kaedah menjawab salam yang salah

Untuk view yang lebih baik dan jelas, jemput ke sini 

30 comments:

  1. Hahahahah sesungguhnya kau ni manusia yang sangat jahat plain.. waikikikikikikikik xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. La baru tau ka...??? kakaka XD

      Delete
    2. muehehehe,kenapa kau kejam begini?kasihan sama rakan mu yg polos itu hihihihihihihihi xD

      Delete
    3. hehee kejam ka? aku cuma 'mencontohi' dia jugakkkk~ XD

      Delete
    4. kau mencontohi siapa? o.O ?????

      Delete
    5. aik zack awat hang lembab2 buah ni? hahaha...maksud aku mencontohi karektor si tudung labuh tu la, jawab salam cara tak betul dgn niat perli org hahaha XD

      Delete
    6. Aku mamai lah,Al-maklumlah tengah gian menunggang motor baru :P

      Delete
    7. gian naik motor baru takpa,tp jgn dok balas komen masa tengah bawak motor pulak zack..satgi,sadaqallahhulazim..

      Delete
  2. so,kat sini saya buleh makan popcorn?macam tak boleh gak je.

    ReplyDelete
  3. plain ko ni seangkatan dgn geng2 xanseviera, shamsinar nutz, etc2 yg dulu byk hantar komik kat gempak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tak laaah...(wahhh smpai cmtu ke tahap komik ni bg ko noob???). Aku penah hantar komik2 picisan aku kat majalah skolah aku saja masa budak2 hingusan dlu...

      Kat gempak penah masuk contest skali saja, hantar 1 artwork (bukan komik) utk digital contest gempak ^^

      Delete
    2. tak la teruk mana pun, boleh tahanlah komik ko nih. ooo ingatkan ko satu geng dgn diorang. so biler nak lukih komik utk buasir otak ni kekekeke

      Delete
    3. Oooh hgfjhjfg tq tq noob..aku terharu XD
      Nk request short comic strip boleh, tp x dijamin bleh siap cpt2/sekelip mata la noob, ikut level kebizian aku yg x menentu ni saja ^^

      Delete
  4. hahaha aku suka! banyak2 lagi la lukis comic strips! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikiii nnt kalo aku tingat lagi detik2 yg bleh dikomikkan aku buat lagi XD

      Delete
  5. nice one plain..hehe..sila lukis banyak2 lagi..dan view kasi LARGE sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha3 nazha, tu size paling XL sudah yg blogspot bagi option, last option blogspot suh letak original size, which is so damn big bila preview dia makan ruang smua smpai tekeluar ruang tulis blog...ce ce try upload big file pstu pilih option original size XD

      That's why la i chose deviantart as my main artwork platfrom, dan i kasi link kat bawah komik tu, ce ce try click n zoom view kat sana XD

      Join la deviantart, i akn jd org 1st watch hang n support hang kat sana tau, view apa2 artwork kat DA mmg terbaik la wahahahahaah XD

      Delete
  6. correct me if Im wrong.based of your cartoon character..its look like you have a mole on your nose..really?

    ReplyDelete
    Replies
    1. LoL if it's a mole, it would be colored/shaded...

      That's my drawing style/effect to express 'muka berminyak'...hahahaha...zaman student mmg muka berminyak sbb berpeluh naik basikal XD

      Delete
    2. no hal no hal...feedback yg berguna bg aku ^^

      Delete
  7. HAHAHA...

    Best ni, nak trylah nanti!!! xDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... pastikan targetnya sesuai dulu, jangan sembarangan :p

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...