Click Me Plzzzz

Wednesday, December 12, 2012

Berjayakah aku untuk release post 12.12.12 pada 12.12pm? XD


YEHAAA it's 12.12.12 on 12.12pm!! Apakahhhhh??! XD

LoL sekali skala release post troll best jugak...tarikh dan masa berulang macam ini unik dan sekali saja sumur idop, nak tunggu 01.01.01 on 01.01am/pm memang tak sempat lah kot, melainkan dikurniakan umur yang sangat panjang ^^...so,

Happy 12.12.12 on 12.12pm!!




 
LoL...nak amik masa yang 12.12am pagi tadi tak sempat pulak, so rembat peluang yang petang punya (lagipun kalo yg am tu kan 00.12, so kira kurang berkesan la kan)... XD

So berjayakah?? Kalo tak, kena edit lah ini entry...kah kah kah 

Happy 12.12.12, oh dan bagi bebudak yang menyambut birthday yang ke-12 tahun tu, Happy 12th Birthday on 12.12.12! Dozens and dozens of reasons to celebrate! XD 


Jya matane koneko-tachi chan~ (=^w^=)



82 comments:

  1. Replies
    1. Ko terlepas 12.12.12 12.12pm
      :p

      Delete
    2. ha? mana der...cer ko nengok kat bawah post tu 'Posted by plain83 at 12.12 PM'...haaa XD

      Delete
    3. owh maksud ko komen yoshaa tu ek? hahah saja tepikir nak komen tanda berjaya release post on 12.12pm...LoL XD

      Delete
    4. tanda happy tamat tempoh bertapa

      Delete
    5. :p oh.. aku terlepas pandang. hahaha...

      Delete
    6. Len "yoshaa!!" can only be understand by japanese manga & anime fans..

      Yoshaa!!!
      hait..

      lol XD

      Delete
  2. Replies
    1. testing2..

      1.37pm

      hmmm masa comment release ngan masa jam comp. nmpaknya tak selari..standard deviation sebanyak 1 minit...

      Delete
    2. eh sama la pulak..

      testing lagi..

      1.39pm

      LoL

      Delete
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. hebak hebak hebak!!!! TAHNIAH di atas kejayaan anda.. hehehe.. ko dok hadap comp ke apa? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tgh makan depan comp, smbil belek jam comp, tepat 12.12 aku release entry...muhahaha XD

      Delete
    2. owhhh.. maksudnya ko dah buat entry ni sesiap la eh.. :p hahaha.. bukan main idea ko ye.. kalau kawen tarikh cenggini pun senang nak ingat time nak anniversary kan? :p

      Delete
    3. ye ye tahniah buat ko pizza, happy 1st wedding anniversary...len kali naik moto pakai helmet yer ;p

      Delete
    4. lain kali pakai helmet.. kadang2 je tak pakai :p

      Delete
    5. Ninja mana pakai helmet samurai je pakai :P

      Delete
    6. ninja tak naik moto, ninja lari sambil tunduk pastu tangan mesti lurus kebelakang :p

      Delete
  4. Tahniah anda telah melengkapkan kalendar kaum Mayan lol XD

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. time is of crucial essence for this entry XD

      Delete
  6. Replies
    1. mencipta sejarah bila ada kesempatan..walau secikai mana pon bentuknya, akan ku amik juga peluang itu bila ada kesempatan kahkahkah XD

      Delete
    2. walau sekucai mana sekali pun lol lawok mung

      Delete
    3. kucai kucai kucai kucai kucai XD

      Delete
  7. Aku leh imagine ko duk wat countdwn and klik post. Pastu lompat2 happy!
    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke...aku tak lompat, aku gelak kekeke saja sorang2 XD

      Delete
  8. Saya ingat hari ini the final days..saya dah standbye duduk dalam perahu tetapi takde pape pun.

    kah3 bangang punya pengikut2 teori The Mayan..Mati2 dalam internet hari ni kiamat..bodoh..kan dah malu besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiks zack? saya? betoi ka apa yg aku baca ni? sopan smcm ja ang hari ni? ang sihat ka dak ni zack? ekekekekeke XD

      Delete
    2. Belum lagi la Zak tarikh akhir kalendar kaum Mayan adalah 21hb Disember isaitu haru JUMAAT minggu depan :P

      jeng jeng jeng..

      Delete
    3. sifat zack berubah berdasarkan kalendar kaum mayan.

      Delete
  9. Haha, ini pencapaian hebat ni..
    Kenapa aku tak buat mende yg sama ek?
    *menyesal*

    ReplyDelete
    Replies
    1. miahahaa..kerana ianya sudah ditakdirkan kejayaan picisan ini menjadi milik daku sorang XD

      Delete
  10. Kenapa Kucing dijadikan maskot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerana aku suka doraemon iaitu kucing robot yg tiada mempunyai telinga ^^

      Delete
    2. Aku pon tertanya2 kenapa mungkin sebab nak kejar due date 12.12.12.12 12.12. 12 saat sempat tak?
      Bukan gambar kucing dia pulak tu rembat kucing sape ntah

      Delete
    3. aku tak kata pon tu kekucin aku~ :p

      Delete
  11. Yoshaaa!!

    (aku suka naruto jerit neh hahaha)

    ReplyDelete
  12. Hai sis...1st time baca ur blog..padahal selalu baca komen2 u kt buasir otak..walaupun lom abih baca sume entry tp siokk meh..ske sgt bile u ckp2 nihon..(minat nk bljr tp maklumla dh beranak pinak ni xde masa..ngeee)..i pn minat anime walaupun xde la extreme..setakat dragon ball, slamdunk, penyiasat remaja tu mmg dh khatam la..skrg ni my hubby "kipas susah mati" naruto shipudden..haha..cume xde masa nk join die tgk..btw, akan terus bc blog yg ohsemmm ni..

    ~"kipas susah mati" Takuya Kimura - mrs sonkimura ^_^ ~

    ReplyDelete
  13. Wah..belum lama tak jenguk blog ni makin popular gitew! tambah koleksi pendrive nampak.. hihihi..
    How r u sis?

    -the hekk-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah dik beruk ke mana menghilang 2-3 hari nih? sis Len juga tertanya2 tu XD

      i'm fine thanks, how r u? tgh sem break ke skang? ^^

      Delete
    2. tak da kemana-mana..seperti banyak nya manusia yang melakukan rutin harian begitu juga hamba..belajar, tidur, makan dll..

      I'm fine too tqvm..:)

      sis len si nenek kebayan?

      nak final...study.....

      Delete
    3. owh nak final sudah...all the best ^^

      jgn main toyol2 masa xm ok, be true to yourself :p

      Delete
    4. omg dik dugong kembali ke troll mode..LoL

      Delete
    5. oyeah oyeah oyeah...yoshaaa!!! XD (gembira buang tebiat)

      hihiihihi...testing2 je..

      Delete
    6. berani kau nak rampas tahta aku ye.. siap ko!! haha

      Delete
  14. assalamualaikum,hehe.dah lama tak singgah.cantik nombor.12:12 12/12/12.dah nak masuk 2013 dah ni.ape plan tahun depan?.Family saya senyap2 gi ikat perjanjian with some family kat kg.diorang cakap saya kena kwin tahun depan.huhu.saya tak nak.saya tak kenal ngn pmpuan tu.Jaga diri sendiri pun tak lepas,saya tak berani jaga anak org.senang citer,skarang asyik lari dari family (bila diorang ungkit bab kawin).tu yg jarang buka tenet sekarang.cmne nak buat ni?ada cadangan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol..perfect timing bro... how r you bro?

      Delete
    2. walaupun saya mungkin tak layak nak bg cadangan tapi...ni diah

      1. kalau elok agama dan budi pekerti nya..tak salah
      2. cari lah yang sekufu adlh lbh baik
      3. mungkin ada rahmat disebalik ikatan perjanjian tersebut
      4. boleh kenali dulu calon tu dan keluargannya sebelum
      menolak bulat2
      5. kalau dah ada cxalon sendiri..bagi pencerahan secerah2
      pd keluarga
      6. kalau memang tak mampu bagi nafkah zahir dan
      batin..boleh ditangguh kan..tapi kalau dah jadi lecturer
      tak mampu bagi yg zahir tak logik kot...takan yg
      batin..ooops..
      7. Solat istikharah & hajat moga ditunjukan jalan


      _the hell_

      Delete
    3. w'slm berz-kun ^^
      plan taon depan? spt taon2 yg sebelumnya juga, nak jadi lebih baik dari taon yg sebelumnya ^^
      hehehehe kena paksa kawin suda...maybe tu jodoh berz? god knows? apa kata kenal2 ngan dia dulu, sembang2, tengok sesuai/sama brain wave ke tidak, kalo ok boleh move on to the next step, iaitu set tarikh tunang pstu kawin saja kalau dah sama2 suka...kalo tak sesuai tu, pandai2 la slow talk sama parents kasi dorang paham situasi...hahahaha ^^

      Delete
    4. yg ni mungkin agak extreme

      8. kalau gay mohon kembali ke pangkal jalan..

      gurau2 jer... :)

      Delete
    5. dik beruk, walaupun sis x kenal berz in real life, i don't think he's gay...my intuition is always >85% correct ^^

      Delete
    6. pesal pakai nickname baru yg pnjang berjela2 sgt ni dik dugong? mmg suke ye letak nick mcm tu?

      Delete
    7. nickname sementara sje..tak tau nak letak apa..so nak dptkan top commenter buat lah yg mengarut2..

      so apa perkembangan skarang sis? tengah buat album lagu2 anime jepun ala2 mak yong ke?

      Delete
    8. haha.tak berfaedah gejala gay2 ni.Laknat tu.

      btul ckp korang berdua.nnt saya amik masa kenal dulu dgn dia.1 perkara yg pasti..memang pekat giler la loghat kedah dia.

      tapi sejujurnya,saya nak guna duit untuk beli kete baru.haha.

      Delete
    9. haha good, one step at a time ^^
      ganbatte ne o nakama san ^^

      Delete
  15. Agaknye berapa ramai org tahan nk beranak tarikh ni hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. LoL kalau ada mmg fanatik betul XD

      Delete
  16. bila lagi nak buat manga review ni cik plain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uit mna ada manga review lg stakat ni, anime review ada la..dah nengok anime review 3 lom? ^^

      Delete
    2. nak manga jugak!!!! ku ketandusan manga utk dibaca.

      anime nih ku minat genre2 tertentu. takpe nanti ku rujuk anime review cik plain lagi skali.

      Delete
  17. lepas nie buat post 13/13/13 pulak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh x sabar nak tggu bulan 13 nnt...LoL! XD

      Delete
  18. hahhahaha... aku berjaya post entri pada 121212 1212hrs... koh koh koh

    ReplyDelete
  19. hahaha..tahniah..anda sudah berjaya

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...