Click Me Plzzzz

Tuesday, March 19, 2013

The PotatoChip Parody...


~Salam ceria readersku sekalian~ 

Entry kali ini selektif dan spesifik sikit... hanya mereka yang pernah layan anime/movie DeathNote saja yang akan faham dan enjoy the PotatoChip Joke yang berbunyi begini....,

"I'll take a potato chip..... AND EAT IT!!" 

.....yang mana dialog di atas disebut dengan penuh dramatis dan dendam *serious face*

pic. rembat dari pacik google

Ingat lagi scene yang sangat epic itu? Ya, scene makan potato chip aje pon tapi dijadikan teramatlah dramatis dan serious bersertakan effect lagu Sparta. Lemme refresh your memory....

Original Japanese version

English dubbed version 

Scene di atas telah mendapat perhatian di kalangan peminat-peminat animasi Jepun (khasnya DeathNote) dan dijadikan parody yang agak popular, seperti beberapa yang boleh dilihat kat bawah ni...




 LoL seriously, I find these parodies so damn hilarious.... XD 

But still, the potato chip parody may not be as crazy as this: Spongebob dubbed in DeathNote... genius man, memang LOL yang terbaik.... XD


Hahahah, ya itu saja untuk entry kali ini ^^

Jya mata ne koneko-tachi chan~ (=^w^=)

15 comments:

  1. hahahhaha... power power.. XD...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spongebob sounds quite macho for the 1st time... LoL XD

      Delete
  2. hehehe...selalu tgk deathnote tapi tak pernah abis...
    huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. arr... camne tu slalu tengok tp x pernah abis? huhu :p

      Delete
  3. spongebob deathnote lol...

    ReplyDelete
  4. ngee.. tak penah tengok deathnote....

    ReplyDelete
  5. hahahaha. ternyata famous. siap parody spongebob lg. xpenah tgk lg death note. pasny boleh donlod ni ;) (biasa tgk hanamichi jek! haha)

    ReplyDelete
  6. hahahaha. ternyata famous. siap parody spongebob lg. xpenah tgk lg death note. pasny boleh donlod ni ;) (biasa tgk hanamichi jek! haha)

    ReplyDelete
  7. sekarang lawan potatos ialah nachos, takpun lays. makan gak tapi jarang-jarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try cakap dialog femes deathnote tu pehtu ngap chip... apa rasa? rasa epic... XP

      Delete
  8. moral of the story. dubbed video anwar ibrahim. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oih ko jangan mcm mcm carlos! :p

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...