Click Me Plzzzz

Friday, May 31, 2013

Segmen highlight komenter #3 - kategori pelukis

Salam salam dan salam lagi, yosh segmen highlight komenter kembali lagi ^^ 

Kali ni kategori pelukis... boleh teka siapa mereka berempat ini? :D 


Ya, ada beberapa orang pelukis awesome yang turut layan blog picisanku ini, yang kadang-kalanya mempamerkan kehadiran mereka dalam ruangan komen bagi menyatakan P.O.V masing-masing yang menarik dan lulz. Mau view lukisan ni dengan lebih sharp, jelas dan besar? Sudilah kiranya anda click sini dan visit deviantArt aku, boleh zoom sebesar-besarnya di sana tanpa sebarang masalah ^^ 


~Clues~

#1 Sorang tu agak selalu mai komen kat sini, study animation dan bercadang untuk menjadi seorang animator. Baru-baru ni dia ada sumbangkan satu banner sempoi kat blog BANkami. Oh ya dia seorang awex cun :D

#2 Sorang tu pulak kadang-kadang boleh nampak lukisan dia muncul kat blog BuasirOtak. Lukisan dia mesti dalam bentuk komik yang ada shading pakai pensel, dan karektor dia semua ala-ala innocent dan cute gitu. Oh ya dia orang Johor yang ada darah Jawa :D 

#3 Sorang ni suka cerita dan lukis pasal gelagat adik dia yang diberi gelaran Dik Ah. Lukisan dia pun ala-ala innocent dan cute gitu, kekadang warna-warni kekadang 'grayscale'. Oh dan dia juga pandai memasak :D

#4 Yang sorang ni pulak siap ada satu siri (atau beberapa siri) cerita sci-fi berepisode-episode panjangnya, dan dia mempunyai sebuah love-hate relationship dengan handphonenya. Dia juga ada pengalaman secara langsung dalam industri animasi. Oh ya dia benci/phobia sama lipas XD


Sa minna, kono omoushirosou hito tachi ga shiteru'n desu ka? (Okeh semua, adakah anda kenal sama mereka yang menarik bunyinya ini?) Sekian, terima kasih~ ^^


~Previous highlight komenter segments~
 Segmen highlight komenter #2 - wanita


Jya mata ne koneko-tachi chan~ (=^w^=)

30 comments:

  1. 1. Dilla don't do that.

    2. Nazha Anua

    3. BAru nak korek sape dia

    4. Ahhhh~ aku ingat aku tau sape takut lipas tapi lupa. aish... ingat-ingat lupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2 skodeng aujinz n cero juga :D

      Delete
  2. salam jumaat awak^^
    1-dilla
    2-nazha anua
    3-aujinz
    4-cero


    -m84, kb bru9-

    ReplyDelete
  3. Aku kenal Nazha sorang je wekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ang skodeng la depa2 yg lain tu sama, depa ni bahan kajian yang menarik :p

      Delete
  4. no 1 - tah sape tah cm poyo je animator tu
    2-nazha anua
    3-aujinz
    4-cero
    jawapan no 2-4 semua tiru org kat ats

    ReplyDelete
  5. tarmizi tuu sapa pulok?? Ahaks Xp

    -m84, kb bru9-

    ReplyDelete
    Replies
    1. member skolah dulu, org brunai... lama x dengar crita psl dia ^^

      Delete
  6. owh yeke..hehe kalo tau nama full n bin nya senang la ai carikan.. Nak kasi tau yg u wndukan dia..ahaks^^

    -m84, kb bru9-

    ReplyDelete
  7. best woo naruto road to ninja..lawak tul bila dorg kat dunia lain, sasuke jd playboy, hinata jd garang, rock lee jd pervert..hahaha Xp

    Slamat brhujung mgu awak~

    -m84, kb bru9-

    ReplyDelete
  8. hahahhhaa. mana hang kutuk aku?.. mana?.. wkwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh! sepantas kilat hang mai dengan membawa kapak skali kekekeke XD

      Delete
  9. wah.. kagum ngn orang terer lukis ni.. kreatif sgt :)

    * suma x knal. bru polo diorang n da stat jatuh centa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10q, ya sila follow dorang ni :D

      Delete
  10. 1-dilla the bankami
    2-si jawa
    3-aujinz an awesome dik ah
    4-cero the genius person who seek for the lost love

    smart la lukisan kat atas tu..aku dah lama tak lukis kat buasir otak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. what ? dilla the bankami ? haha

      Delete
    2. kenape Dik Ah yang awesome?.. aku tak awesome ker T___T

      Delete
  11. tak kenal, x kenal, aujinz <-- pun x kenal, tau blog dia je.. hehehe.. x kenal :p

    ReplyDelete
  12. tak kenal maka tak cinta kak pizza..ahaks^^

    -m84, kb bru9-

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh.. bila dah kenal terus jatuh chenta dgn kak plain eh? hakhakhak..

      p/s: lama dah x bahan plain.. jgn mare.. nanti kena jual :p

      Delete
    2. ya bahan membahan itu mmg kesukaan ko pizza, x pa aku paham keperluan harian ko lol :p

      Delete
  13. selamat memperingati peristiwa isra' dan mikraj semua~

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya hangpa dedulu, sesekarang kenapa tak begini lagi? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok nanti gua pilih 4 orang blogger lagi untuk teruskan segmen tak semenggah nih, tunggu naa... hahah~ ;3

      Delete
  15. hahahah apadaaa tak semenggah, best hape?

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...