Click Me Plzzzz

Tuesday, June 11, 2013

keyword dia TURBO, hilmi

Salam ceria petang Selasa buat para pembaca yang beraneka ragam sekalian~ ^^

Kalau ada sapa-sapa antara korang yang tengah tensen, sedih, bad mood atau pms tu, entry mengarut ni sesuai lah kot untuk korang... itu pun kalo sense of humor korang boleh terima la kan ^^

So, mana yang boleh tahan diri dia dari tergelak mengkekek, mengkohkoh, terbahak-bahak atau apa saja bentuk ketawa semasa menonton video kat bawah ni, atau dia rasa langsung tak kelakar, maka dia tu memang langsung tak paham bahasa Melayu atau Inggeris sepatah pon... atau mungkin juga dia orang Khmer :p

video

Watch this on youtube 


))))) LoL (((((


Jya mata ne koneko-tachi chan~ (=^w^=)

p/s: They're actually speaking in Khmer (Cambodian) language, no offense now fellow Khmers ^^

14 comments:

  1. kenapa aku tak dapat nak buka video ni?? argghhh arrghhhh arggghhhhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik tabley ka? plugin x apdet kot.. x pa ko click link kat bawah tu utk ke youtube...

      warning: sblom tengok tu make sure ko bukan tengah minum air atau makan, nnt tersembur abih ke skrin XD

      Delete
    2. owh patutla.. ofis aku block utube.. hehehe

      Delete
  2. nanti nanti,,, kat opis aku tak boleh bukak yutiup

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak digalakkan layan di opis kalau boleh bukak youtube pon, sbb konfem tak bleh tahan gelak, konfem kantoi XD

      Delete
  3. wah entry baru..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. welkam welkam~
      vid vlip yg kat dlm blog ni x bleh play jugak ka?

      Delete
  5. ciiilakaaaa sakit perot aq gelak weiiiiiii wekekekekekekekekek!!!!!!! xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah jangan heart attack sudah... XD

      Delete
  6. i need this time2 pms hehe

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...