Click Me Plzzzz

Friday, June 21, 2013

Kiddy Y U no shame?



Tehee~

Mata ne, koneko-tachi chan~ (=^w^=)

16 comments:

  1. salam jumaat^^ apehal lak ucing plain tak senonoh terkangkang2 tuu, tidonya terganggu leh dengkuran c poteh ker??? har har har

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah dik kb, tidonya terganggu sbb tuan dia, bukan sbb c poteh ^^

      btw apsal suka gelak cmtu? bunyi mcm psycho je ^^

      Delete
  2. mata ne? ko nak g mana plain?

    btw my dak-dak and rosa pun suka tido camtu, tapi diorg landak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, phrase last kali tu mmg akan aku letak sebagai penutup setiap entry, koneko-tachi chan tu readers aku, kira mcm nak kata sekian dulu entry kali ini, sehingga berjumpa lagi... kebetulan pulak entry kali ni psl kucin, hehee ^^

      dulu aku bela hamster, depa suka tido tergedang jugak... best agaknya tido cmtu XD



      Delete
    2. memang bes pun, selalu buat hahaha

      ooo kaneko.. aku ingat neko.. lol! pardon my nihon go!

      Delete
    3. haha betul la neko tu, aku refer to my readers as anak-anak kucing (koneko-tachi), hehehe :3

      Delete
  3. tak senonohnye tido... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu aku tolak dia jatuh ke bawah atas member dia tu... kekeke <-- evil master

      Delete
  4. nyawwwww there shall be no cats can sleep in peace in front of me as i will huggggggs them <3 :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg run kiddies ruuuun! nigerroooo~ XD

      Delete
    2. biat betul dilla ni. hahahaha

      Delete
  5. hehehe, pasni tukar setting gelak la nmpaknya.. ^^ hew hew hew..pinjam gelak thehell.. Xp jgn mare bro thehell

    ReplyDelete
  6. What's up to all, the contents existing at this website are actually amazing for people experience, well, keep up the nice work fellows.

    Have a look at my web blog: tee shirts

    ReplyDelete
  7. salam plain^^ nnti maghrib start masuk mlm nisfu sya'ban, slamat ngamalkan amalan2 sunat yg d ajarkan oleh rasul junjungan kita ...=D

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa sunat pada esok hari ^^

    ReplyDelete
  9. Binatang apakah ini?

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...