Click Me Plzzzz

Tuesday, October 15, 2013

Keputusan Pemenang Contest GA #1: Isi Buih Kata Komik!!!

Salam ceria AidilAdha buat semua readersku yang comei-comei sekalian!! Hari ini hari Raya Korban, jadi diharapkan semuanya sedang ceria dan bahagia kat sana, di mana jua anda berada, tidak kiralah samada yang tengah bercuti ataupun yang sedang bertugas di perantauan! ^^

Okeh, kehadapan saudara serta saudari semua yang disayangi dan dihormati sekalian, berikut adalah keputusan para pemenang seramai tiga orang dengan entry terbaik bagi Contest GA #1: Isi Buih Kata Komik!!!, yang telah dianjurkan oleh blog ini pada 21 Sept. 2013 dan telah berakhir pada 12 Oct. 2013.

~BAIKLAAAH~ 

 O(≧∇≦)O

Tiga tempat untuk para pemenang dengan entry dialog terbaik jatuh kepada...,


V

V

V

V

v


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seterusnya...,


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
And last but not least...,


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sekian, TAHNIAH dan OMEDETO GOZAIMASU aku ucapkan kepada para pemenang dalam contest aku yang pertama nih, dan GAZILLION TERIMA KASIH / ARIGATOU GOZAIMASU aku ucapkan kepada semua peserta yang telah menjayakan contest ini dengan begitu sporting sekali!! Entry korang semua menghiburkan dan telah membuat aku tersengih sorang-sorang tahu?!! ヽ(*≧ω≦)ノ

Okeh, kepada 3 pemenang yang comei sekalian, email address aku adalah yehaa04@yahoo.com, mohon anda semua emailkan aku email address paypal korang (untuk claim hadiah wang tunai RM10 dari aku) dan juga no.h/p korang (untuk claim hadiah topup mobile RM10 dari co-sponsor, P#eonix). Lepas korang dah email aku nanti, mohon lapor diri dengan memberi komen di entry ini dengan menggunakan id blogger berdaftar korang ^^ 


Sekian dulu buat kali ini, terima kasih sekali lagi aku ucapkan!! Ada peluang dan rezeki nanti aku buat contest GA #2 pulak, silalah join lagi yer!!! XD


)))Selamat Hari Raya Haji 2013(((

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ (=^w^=)

32 comments:

  1. Tahniah buat pemenang :-) semoga lebih banyak GA dibuat selepas ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu bro! aminnn hehee~ XD

      btw noob has gone hiatus, huhuu pasni aku rajin lepak2 blog hang je kot, sbb hang rajin gak update hahah...

      Delete
    2. Baru ni je rajin update. Tak tau la bole keep it up ker tidak. Kadang idea ni tak menentu, time banyak memang menderu-deru. Time takda, memang kontang sampai nak tulis apa pun dah takdak modai dah. Haha

      Delete
  2. alhamdulillah
    makasih bebyk
    tahniah jugak buat pemenang lain
    nk buat akaun paypal...x pnh buat..1st time nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2~ :D
      Best tau ada paypal ni, secured utk apa2 urusan yg melibatkan $ online, dalam dan luar negara... senang ja nak sign up, free of charge, gi PayPal, click button biru sign up kat atas sebelah kanan tu, pastu pilih personal account, pastu ikut ja steps dia. Kalau ada account RHB, lagi mudah n cepat nak withdraw atau topup paypal, sbb RHB boleh link terus ke paypal. Kalau takda acc. RHB pun, boleh withdraw ke mana2 local acc. bank yg yumida ada, guna cara kat tutorial ni. Selamat berpaypal :D

      Delete
    2. saya dah try buat akaun paypal since pagi td, until now 3 p.m, tp x berjaya, hanya berjaya sekerat jln je. kengkdg loading tu tunjukkn error. kalau bank in kan menerusi maybank blh x?

      Delete
    3. hmmm maybe internet connection yumida ada problem, sbb tu dia naik error... takpe esok2 nnt cuba lagi, kalau tak berjaya juga, saya discuss sama co-sponsor mcm mana nnt ^^

      Delete
  3. yay menanggg.. yay!!! kakakakkaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tahniah kerana telah berjaya register paypal... dah dapat email address paypal hang, japgi aku send hadiah ke acc. paypal hang na jinz ^^

      Delete
  4. tak guna..aku dah schedule entri kuar hari jumaat malam, tapi error dia tak kuar pulak..chaiss..btw tahniah semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorhhh bleh plak jd cmtu (; ̄Д ̄)....aku ingatkan hang mmg tak sempat nak join huhuu...

      Delete
  5. wah tahniah kepada yang dah menang.. tapi memang sengal pun bila bagi surat cinta, dibaginya yang lain2 baca sama.. sabau je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, aku rasa mcm tu pengalaman dak aujinz tu sendiri lol... XD

      Delete
  6. Thank you asmar arafad menang, memang tak sangka la...
    Nanti saya email k...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Wokeh! Tahniah sekali lagi, kalau saya buat contest lagi, silalah join nnt~ :D

      Delete
  8. Tahniah pada yang menang :)
    Selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidiladha, ada dapat daging korban tak? :D

      Delete
    2. salam aidiladha
      ada banyak plain tulang pon banyak jenuh makan sup
      ingat esok nak buat menu perut lembu pulak haha lama tak masak perut

      Delete
    3. perut lembu makan dengan meehon sup, sedap woo... buh daun bawang lebih skit :d

      Delete
  9. Tahniah kpd yang menang!
    Dapat duit belanja aku teh tarik...hahahah

    ReplyDelete
  10. beribu2 tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  11. Plain.... :(

    Aku terlepas... :(

    Overthinking..... :(

    Sodehh den... :(

    Apapun tahniah kepad para pemenang.

    Selamat Hari Raya semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu ternanti-nanti aku tau nak tengok contest entry dari ko len... tp apakan daya kali ni takde kesempatan huhuu :'(

      next contest nnt mohon join!!! ( >w< )~

      Delete
  12. uhhh..sori sangat2 plain...aku terlepas. last week nak join tapi x berapa sihat, online pun jarang2, pastu dah raya aji.

    tahniah kepada pemenang.. ok jom buat contest lain pulak, melukis2 pulak ke? :D

    hime s

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu takde rezeki aku nak tengok hasil idea dialog ko n len utk contest ni... zannen da ne huhuu... takpa next time bila ada idea lain yg lagi mengancam, aku buat contest GA #2 pulak, masih akan berkaitan dengan komik tp bukan reka dialog dah kot... hehee X3

      Delete
    2. ok,,,cant wait for that. btw henfon aku dah ade, kalo turun roger k :D

      Delete
    3. opkos! hehe i sent u a "salam aidiladha" message on whatsapp the other day~ :D

      Delete
  13. tahniah pada winner. kartun 1st so kreatif. surat cinta. kuihkuihkuih

    ReplyDelete
    Replies
    1. konfem tu mesti pengalaman dia masa skolah menengah dulu... XD

      Delete
  14. erm ermm.. bila nak buat kontes lagi? :D

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...