Click Me Plzzzz

Monday, November 11, 2013

Friends of Benefit versi Haiwan...

Yeah...

pic source: greenbuzzz.net via google image search

Animals do it too... they have friends of benefit, to use as stepping stones, literally...



Do not underestimate the intelligence of the... PYGMY GOAT!!! 

(・`ェ´・)つ

Check your 'friend list', ada tak yang perangai lebih kurang macam si kambing pygmy nih? Kalau ada tu, dorang ni mesti dari keturunan yang jenis malas nak mandi... kikikikikiii~


Jya matane, koneko-tachi chan~ (=^w^=)

27 comments:

  1. Haha. Binatang pun reti memperalatkan sesama rakan sebinatangan, apatah lagi manusia ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya... manusia level super saiyan, haiwan level genin... hahah :p

      Delete
  2. Malas mndi tu pasal jimat air tuk kopi tu..cm sya..hehehe...

    Tak dpt rptgk video tu la plain...tenet slow bgt ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak... kalo bab tenet slow tu, mmg x dpt nak nolong hehe... kalo bab plug-in android tak support viewing video kat blog, boleh click kat link biru kat bawah video tu, tu link utk view kat youtube ^^

      Delete
    2. Mcm tau2 je plain sya guna android..hehe..leh la tkan link biru tu..tgk kmbing ni..

      Gigih tau sya g google bunga turnera tu..mak sya dulu byk tanam bunga tu..tapi apa nama melayunya pun tak tau la.dah jrg tgk org tnam kat kawasan rumah..rumput byk depa tanam..ngeh..ngeh..

      Delete
    3. hehee~ bunga tu mmg mcm takde nama melayu jer, sbb tu guna nama saintifiknya terus, kat rumah ai der Turnera ulmifolia putih, tengah2 dia kaler gelap, comei jer... X3

      Delete
    4. daku telah merendek@jalan2 membawa diri cuti2 malaysia, kini daku kembali untuk melaporkan diri kekekeke XD

      Delete
    5. Merendek tdk mengajak daku sekali..huhu..dtg mlaka plak tu..wuuu

      Delete
  3. Wahahaha, pandai jugak binatang tu ek?
    Manusia pun tak tentu pandai camtu...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pygmy goat tu cheeky dan comei, kalo aku jumpa dia aku nak luku dia sedas... luku main2 jer, bukan bebetul hehee~ X3

      Delete
  4. malas mandi sebab xde air. air ada pun dah mcm air lumpur. acane plak tu? kikiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohoho yg tu lain citer lah, tu dah kes darurat heheh...

      Delete
  5. assalam tuan belog..

    malas versi haiwan xpe.. jangan manusia jadi cam haiwan tersebut sudah.. ngerik...

    ReplyDelete
  6. Kih kih kih.. sape pulak dlm friendlust teman ni mls mandi yeaaaa.. hihihihj

    ReplyDelete
  7. alahmak, kat opis nie aku tak boleh tengok video plak... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa?? hg bermalam kat opis ka apa ni jinz?? biaq betei... ("0_o)

      Delete
  8. macam kucing dah tengoknya si pygmy goat tu. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, aku pun terfikir benda yg sama hahah ^^

      Delete
  9. salam cik plain
    tq sebab tanya habaq
    lama tak update blog sebab kebusyan melanda diri
    tapi aku masih baca blog hangpa semua
    nak komen macam tak sempat nak log in bagai hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm toffy, eh silap... tofik! heheh XD
      bujide yokatta ne! X3

      Delete
  10. ada. memang ada. tahan tangan dari menghayun je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, kesabaran yang tinggi memang diperlukan dikala berdepan dengan spesis yang malas nak mandi ni, heheee~ X3

      Delete
  11. wuhuuu
    kesian donkey
    sepanjang hidupnya diasociate kn dgn word like ass , silly n stuff
    but i think donkey are very adorkable hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! sou desu! kesian sama donkey, sangat tidak bernasib baik :(

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...