Click Me Plzzzz

Thursday, December 5, 2013

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Salam petang Khamis buat readersku yang budiman sekalian, semua ok? ^^

Okeh, sekarang tengah mood join GA dan segmen member bloggers, rasa cambest dan meriah jer diorang nih, maka aku pun terpanggil nak join kasi tambah meriah lagi segmen dan GA mereka nih :D

Kali ni nak kasi meriah segmen GA Adrianna Syaz, seorang blogger cun dari Melaka, yang suka tengok hujan dan apa-apa yang berkaitan dengan hujan. Beliau juga suka dan pandai buat kek dan cupcake (boleh tempah kek, cupcake dan sugar cookies dari beliau), suka tanam pokok bunga, dan juga suka melukis dan mewarna apabila datangnya mood untuk menconteng-conteng. Beliau ini adalah seorang gadis yang baik, berbakat, peramah, comel dan berbudi bahasa (amboi-amboi)~ XP

http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/2013/12/adrianna-syaz-first-giveaway.html
Klik pada banner ni untuk ke entry GA beliau :D

GA ni bermula pada 4 Dis 2013, dan akan berlangsung selama seminggu, so tamatnya pada 11 Dis 2013. Banyak hadiah comei-comei yang ada untuk di"Give-Away"kan, so apa lagi, pergi ler jenguk~ :D

Okeh, ni pulak gambar yang berkaitan dengan hujan, dari aku, untuk memenuhi syarat penyertaan GA ini~ XD

Hai', kono shashin de ii kana? (Nah, ok ka dengan gambar ini?) X3

(人´∀`*)

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

23 comments:

  1. Haha..ayat yg cun tu tak terthn tu.terus guling2 atas lnati ni plain sbb best sgt ada org ckp cun ni..haha..part comey dan berbudi bahasa tu..haha..yeke..tak sangka ok..trus sengih2 ni..ngeh..ngeh..tq tq atas ulasan anda yg best2 ni plain..^_^

    Tima kasih plain sdi join ga sya ni..terharu okkk..gmbar titis hujan atas bunga orkid tu pun cantik..i like ♥

    ReplyDelete
  2. Typo *lantai hehe..sori plain..selamat mlm plain..jgn jd bekmen..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa tu la type lg di kala membekmenkan diri XP

      Delete
  3. Hehe.. Hang pulak bila nak continue conteng-conteng?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti nanti, aku tempekkan drawing pulak nanti~ XD

      Delete
  4. Haiii. Tak tau lah kenapa u tak blh tgk my gambar. Uhukk. Btw, good luck tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu, refresh banyak kali still tak bleh view, dunno why :(

      Delete
  5. gud luck cik plain.kat sini pun suka hujan jugak,.suka bau hujan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macih macih~ betui, bau hujan dan bau tanah kena hujan, mmg nyaman dan nostalgia rasanya ^^

      Delete
  6. Replies
    1. thanx~ reserve 1 jam tangan kiut utk gua~ XP

      Delete
  7. good luck ehh..saya pun join GA yang sama..hopefully kita dua-dua menang..hahaha

    Regards,
    -Follower #97-

    ReplyDelete
  8. http://www.mizisempoi.com/2013/12/adrianna-syaz-first-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oits... letak link kat entry tuan blog yg organize GA ni ler, bukan kat sini lor~ X3

      Delete
  9. datang BW lagi sambil klik nuffy...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...