Click Me Plzzzz

Wednesday, March 5, 2014

WordlessWednesday #1: Cardigan

  
source: Bina Brianca Wrap


*
*
*
*
*

Seriously, "Fashion" is always a whole different "world" to meh... LoL

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

13 comments:

  1. cantik wanita yang memakainya..klik iklan nuff anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya kalau dia pakai guni padi pun nampak cantik... kan? hahah X3

      thanks, klik pasti dibalas! ;3

      Delete
  2. Replies
    1. betul, tengah dok surf cari cardigan tetiba jumpa picture Bina wrap nih, terkesima kejap, rupa mcm shawl besar yg ditebuk 2 lubang jer, skali dia wrap pusing2 jadi cardigan stylo abis... waa, lps tu benda yg sama ni boleh buat jd mcm2 benda lg... scarf, shawl, mafla dan beberapa attire yg lain... double waa XD

      Delete
    2. Confirm aku tebuk sarung nanti. :)

      Delete
  3. Salam kenal dan salam ziarah dari Bunda..

    ReplyDelete
  4. Aku pun, bab fesyen tak pernah amik pusing...
    T-shirt dan seluar jeans paling 'bergaya' untuk aku...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka style yg tak mencapub, kalo lalu depan org pun org tak perasan hahah...

      Delete
  5. itu kalau kena orang yang tak reti nak bukak mesti dia pening..elakkan dia koyakkan jer kain tu..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... haru tu kalo jd mcm tuh, pakai reti, nak bukak jd conpius XD

      Delete
  6. Tebuk guni gula pun bleh ni plain..hehe

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...