Click Me Plzzzz

Wednesday, August 6, 2014

WordlessWednesday #3: Tamagoyaki Yogurto Cheezu



Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

16 comments:

  1. nampak sedap..ada cheese, ada yogurt..tamagoyaki (tak tahu makna)..ini kuih raya ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, thanks~ ;3
      Tamagoyaki (Japanese omelet roll) ialah sejenis makanan pagi yang popular di kalangan masyarakat Jepun, selalunya dijadikan bekal makanan tengahari yang diletakkan di dalam bento (lunch box) ;3

      Delete
  2. OMG!! Personal silliness on board! All this while, I thought bento is kinda a FOOD name!!! Lol sangat.. Thanx 4 da info, oneesan! <-- Google ni. Betul tak? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. LoL yeah, a bento is basically a packed/boxed meal, atau dalam bahasa Melayunya, "bekal"... douitashimashite haira chan~ ;3

      Delete
  3. sedapnya yg penting bentuk love.. eh tgok2 sambil minum kopi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... nasib baik tak cakap bentuk hati, sebab ianya adalah bentuk jantung ;3

      sila2 tengok sambil minum kopi dan tempah tiket ke korea~ ;p

      Delete
  4. PLAIN!
    Pos ke rumah aku!
    Terliur weyhhh!!!! Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh makanan ni tak boleh dipos, tak sedap nanti ;p

      Delete
  5. boleh tahan gak weyh.. :) lemak berkrim..

    ReplyDelete
  6. wahhh...makanan jepun ke nie...siap ade love gitew...hahahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. jepun memang kawaiii~ bentuk ni popular dalam bento... hahah ;3

      Delete
  7. macam biasaa. pos kat kitaaa. hihi :D looks yummyy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pos tak sedap, sebab ni kna makan dgn segera X3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...