Click Me Plzzzz

Wednesday, August 20, 2014

WordlessWednesday #4: Boy Court?


Source: Nayzak at his deviantArt

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

17 comments:

  1. I'm finishing my last stash of nescafe pack... so, any idea or recommendations of non-zionist instant coffee brands that are as delicious? ( -____- )...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bought Mat Rezeki instant cappucino..Muslim product..the taste..not bad..but only sold in my hometown...can try Indocafe, Kopi Radix..

      Delete
    2. @ SY
      kopiko instant coffee drink dah penah try... tak brapa ngam la, manis semacam, kalo cekelat dia ok...

      @sis nohas
      woah, tak pernah jumpak lg brand Mat Rezeki, nanti kalo jumpak saya try... Indocafe tak sedap, huhuu... kopi radix belom try, nanti boleh cuba... tapi mana2 yg ada campur kacip fatimah ka tongkat ali ka, yg tu mmg tak akan sentuh... heheh ;D

      Delete
    3. Kalau kat Johor, famous dengn kopi Cap Televisyen. Dia punya kopi memang kaw punya. Orang-orang veteran macam bapak aku suka la. Haha

      Delete
    4. Cap Televisyen??? Fuyooh XD

      Delete
  2. aku dah reply ke belum?
    aku rasa semalam aku reply Indocafe...

    arghhhh... bencik betei

    ReplyDelete
    Replies
    1. aujinzzzz!!!! huhuu awat la hg dok kena lagu tu smenjak 2menjak nih?? musykil la aku... hg tak login gmail siap2 ka seblom blogwalking? maybe sebab tu kot ("-____-)~

      indocafe... tak cedappp huhuu~ (^^;)

      Delete
  3. Aku skarang minum Kopiko je...
    Walaupon rasa dia lain sikit dr Nescafe yg selalu minum, tp dpat elak nescafe pon aku dah rasa lega dah...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah... aku sekarang tengah try brand Super (member syorkan), boleh laa... tapi, aku masih dalam misi mencari brand yang lebih kena dengan citarasa aku, dan brand tu mestilah bebas zionis... huahuahua...

      Delete
  4. sekarang masa untuk berubah...pilih yang tempatan punya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pilih mana2 yang tak support zionis, dan mana2 yang aku tak rasa was2 ^^

      Delete
  5. aku boycott sebab kesihatan.. kesian aku muda2 dah banyak penyakit.. padan muka aku!! patut la bapak aku selama ni kedekut nak bawa makan kat fastfood, tak sihat dan membazir duit rupanya..

    +kezaliman terhadap umat islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... ya fast food, nama pun fast food, makanya nak jatuh sakit pun fast jugak la kiranya, huhuu. Fast food yang sedap dan agak murah menjadi popular apabila kehidupan harian perlu bergerak pantas, zaman moden semua nak cepat ("-__-)...

      Delete
  6. mak aku dok layan LA coffee je skrg nih.. sedap kata dia.. kalo aku pulak layan radix.. tekak aku rasa ngamho je dgn radix. mai secawan ~ kekekeke =P

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...