Click Me Plzzzz

Wednesday, September 17, 2014

WordlessWednesday #6 - Back from a 5-day trip ^^



~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

15 comments:

  1. Teka kat mana aku snap picture nih? Clue: Cuti-cuti Malaysia ;3

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe i wish... saya merendek local je baru2 ni, takde rezeki lagi nak merendek aussie X3

      Delete
  3. Aku nak teka, tapi aku dah tahu, jadi aku taknak teka...hehehehe

    Oh, Plain.
    Cerita laa panjang lebar sikit trip ko tu...sure byk benda yg ko buat kan?
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mehehehee~
      Cer ko teka dengan detailed kat mana aku snap picture ni...
      mehehehee~ ;3

      Delete
    2. From the look of it, macam dekat belakang pintu jamban toilet, kan?
      Specific toilet mana aku tak pasti...ehhehe
      Ke salah?

      Delete
    3. Hahah, sou desu... lokasinya di Subang airport. Mesej ni sesuai untuk golongan manusia yang macam aujinz yang suka dok twit atau main game hp dalam toilet lama2... bayangkan betapa peritnya orang lain kna tunggu dia keluar dari toilet tu kalau ada orang tengah ramai beratur nak masuk toilet. Jadi aku pikir mesej 'cheeky' ni sesuai ditampal pada semua pintu jamban toilet awam... heheheh~

      Delete
    4. Wahahaha...
      mesej macam ni mmg utk org yg berfikir. Khusus utk org yg suka amik masa lama masa melabur...hahaha
      Aku, kalau toilet awam, emergency je aku akan guna...
      Kalau tak emergency, sanggup aku tahan berak sampai dkat rumah...hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. hahah jinz, hang mesti kenai kan mesej2 yang bersifat "anti-kaki twitter dlm jamban" mcm nih...? heheheh~ ;3

      Delete
  5. Di pintu jamban , serius ke ni?

    Budak anonymous.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brapa banyak nickname ko nak guna da deknon...

      Delete
    2. Aku ada banyak , antara detective conan dan heroes. Tapi, Qabil Rejab tu nama kawan aku hehehe...

      Delete
  6. kojer apa nih pergi merendek serata alam?ya Allah sgt jealous tuan hamba!sobsssss.....

    kita bantu bayar tambang kapal terbang rm0.20 utk tuan blog prg merendek serata alam dengan klik nuffnang..............plain83 bantulah hamba bayar rm0.20....u have debt to me and you need to pay me back..hahahahahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meheheh jangan jealous youuu~ study rajin2 dulu tau pastu bila dah grad n dapat keje nanti, kumpul duit untuk layan perasaan travel mavel nih, hehee~ X3

      arigatou my new ad click buddy! never fear, kliks anda pasti ku balas desu~ XD

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...