Click Me Plzzzz

Sunday, October 26, 2014

Entri Tulis Tangan...


*************************

Dah join Contest GA #2: Isi Buih-Kata Komik #2 aku belom? Contest akan tamat pada 10 Nov 2014, join jangan tak join~ ;3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

28 comments:

  1. kekekeke nostalgic giler lah tulis atas kertas camnih... tingat zaman kecik2 dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, teringat zaman aktif berpenpal dulu... tehehe ;3

      Delete
  2. huiii tudia tudia tulis tangan sungguh nih plain! kikiki
    xdela teruk pon tulisan hang tu plain. aku buleh je baca =P
    sempoi mempoi arrr hang lukih tu plain hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob sob... terharu aku baca hang punya komen ni ana hihihiii~ X3

      Delete
  3. tulisan aku lagi cakar dinosaur... malas nak tayang... koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa share ah sikit kat blog skali-skala jinz, baru bleh tau cakar dinosaur ke dak~ ;3

      Delete
  4. Salam Maal Hijrah..dah lama tak menulis panjang, mcm ni..huhu..

    Not too bad, masih boleh baca lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks sis, tu lah... asyik menaip saja kalau nak buat apa2 memo atau reminder zaman skang nih, lepas tu print... pen pun dah jadi agak terabai, kalau kena isi apa2 form by hand, baru la nak menggagau cari pen... hahah~ X3

      Delete
  5. hahah...masih blh baca lagi walaupon pening..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila cari panadol atau minum air 100 plus untuk hilangkan pening... heheh

      Delete
  6. Gigih gak aku cuba menghabiskan bacaan ni. Nasib baik sekarang teknologi canggih. Type je keyboard, semua setel. Cerr bayangkan kalau setiap yg datang komen kat page ko ni kena kasi komen tulisn tangan. Haaaa..jenuh la ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syabas aku ucapkan atas kegigihan anda! hahah... huih, menarik gak tu kalau dapat komen tulisan tangan, cabaran yang menarik tu... lepas tu hantuk kepala ke dinding hahah! XD

      Delete
  7. Ok lah ni boleh baca..tulisan aku,aku sendiri x boleh baca apa aku tulis =)

    seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk hahah... adeh, susah tu kalau macam tu ( "^____^)~

      Delete
  8. Replies
    1. orang dewasa zaman sekarang ni memang mostly dah tak tulis pakai tangan kan, asyik menaip saja, huhuu...

      Delete
  9. Replies
    1. cacamerba dengan tarian cacaca... hehee~ X3

      Delete
  10. Uish seksa juga nk baca tu.. betul la.. org kata tulisan comot ni jenis otak yg cerdik, sebab maklumat yg ada dlm otak tu banyak sebab tu kena tulis laju.. tak gitu?

    p/s: Betul juga.. mcm mana lukisan kau lawa eh? Agaknya kena cuba lukis tulisan kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa ya la kot? (no wait... dengan mengiyakan statement ko ni, aku rasa macam masuk bakul angkat sendiri pulak, oh tidak, tidak... hahah!) X3

      aku rasa kena ubah gaya pegang pen la kot kalau nak menulis, tak boleh guna posisi yang sama macam melukis... rasanya la, hahah... hah tulisan ko macam mana pulak? ko masih banyak menulis pakai tangan kan? share la sikit bila2 kat blog tu ;3

      Delete
  11. Huh! memang jenuh nak habiskan baca tu.....tapi saya habis la juga baca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah! Tahniah di atas kegigihan anda! X3

      Delete
  12. Tulisan ni kira tahap boleh baca lagi ni. Tulisan kita lagi dasyat. Kekadang sampai diri sendiri tak paham tulis apa.

    Lukisn tu cantikkkkk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehhh dasyat konon tulisan dia... comel je kitew tengok kat blog dia tu huhuu~ ;3

      cantik keee hehe arigatou missha-chan~ X3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...