Click Me Plzzzz

Monday, October 6, 2014

Misi Mencari Instant Coffee yang Sedap...

...Akhirnya Berakhir dengan Ini...

Gold Eagle, 3in1 Instant Coffeemix... ini BUKAN entri iklan yer~ ;3
 Setelah mencuba beberapa jenama kopi segera yang agak mengecewakan deria rasaku (huhuu~), aku rasa aku sudah menjumpai pengganti kopi zionis neskepe yang baik, finally. Kopi Gold Eagle ni bagi aku, nice smell (no strong smell semasa membancuh, which is a plus point bagi kopi ni compared to neskepe), tak manis sangat macam kebanyakan jenis instant coffee yang lain, dan flavor kopi ni kira OK lah, boleh dikatakan agak sedap (bagi akulah)... dan aku somehow dapat merasakan yang kandungan caffeine kopi ni tidak begitu kuat.

Ahhh~ Kopi ais, really makes my day~ ;3

Sekali lagi, ini bukan entri iklan (LoL)

~Selamat Hari Raya AidilAdha 1435H~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

)))Important Announcement!!(((

Entri selepas ini merupakan entri CONTEST! XD
Ingat lagi tak dulu aku pernah ada menganjurkan contest ISI BUIH-KATA KOMIK???
Maka, dengan sukacitanya aku nak bagitau anda semua, aku akan menganjurkan contest ISI BUIH-KATA KOMIK#2 pulak, dengan hadiah kali ini merupakan T-shirts exclusive yang mempunyai design print yang direka oleh aku sendiri, bakal dirembat oleh 3 orang peserta dengan entri terbaik!~

(ノ≧∀≦)ノ"

Nak tau lebih lanjut berkenaan contest aku yang akan datang ni? Tunggu saja next entry blog ini hokeyhh, tunggulah dengan semangat yang membara untuk memerah otak anda nanti! XD
Ada yang berminat nak jadi co-sponsors untuk memeriahkan lagi contest ini? Boleh sangat, email me at: yehaa04[at]yahoo[dot]com

Sekian dulu pengumuman, o-tanoshimi ni! (look forward to it!)~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

28 comments:

  1. Tak pernah cuba lagi kopi tu.. tapi aku pun dh xambil nescafe sekarang minum radix coffee pun sedap juga.. Isi buih kata mcm best je.. InshaaAllah nk join juga la nnti ^^

    ReplyDelete
  2. tudia dpt dah pengganti neskepe? hehehe wahhhh ada contest dpt tshirt ek? mcm menarik tu plain.. aku mcm nak jadi co-sponsor pulak tetiba kehkehkeh =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh bulehhh~ sila decide samada nak jadi peserta atau co-sponsor, sebab co-sponsor tak bleh jadi peserta... hehee~ X3

      Delete
    2. Pssttt Plain.. aku tak jadilah jd co-sponsor kalo cenggitu.. aku TERjadi peserta dah hahaha

      Delete
  3. Gold Eagle..kena cari ni, nak try juga...sedap kopi ais tu...

    ada contest..best ni..

    ReplyDelete
  4. Gold Eagle..brand kopi mase aku belajar.. kalau betul die la.. hee. Tapi memang kopi ni y best.. Tak try Ali Cafe? yang biasa punya blend tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uih, ada ea Ali cafe yang biasa punya blend? Tak jumpak plak... nanti kalo jumpa aku try ;3

      Delete
  5. Sekarang aku minum LA Coffee...hehehe

    dan YES!
    aku mesti join contest tu..walaupun dlm hati rasa nak jadi co-sponsor, tp rasanya kalau aku nak join takkan aku nak jadi sponsor, kan?
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awesome cEro kira confirmlah ni hang akn join?? Yoshaaa 'heart' you dude!! XD

      Delete
    2. Mak aku dah addict giler dgn LA coffee. sblm ni dia x layan langsung mana2 instant coffee huhuhu

      Delete
  6. honto ni? boku wa semangat desu! hahahaah =P

    looking forward to your next entry yo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yoshaaa looking forward to your contest entry then! XD

      Delete
  7. Replies
    1. abe MKL..kenapa dalam 1 entri byk komen hihihhi

      Delete
  8. aku memang bukan penggemar Instant Coffee 3 in 1. Aku suka kopi bersusu segar. So, tak dapatlah aku join hang.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. weyyy contest ni tak dak kaitan dengan instant coffee la jinz... hadiah dia t-shirt la, bukan instant coffee... huhuu, saja ja hang ni jinz huh... X3

      aku pun layan gak kopi campur susu segar kadang2, biasanya kalo aku travel n breakfast kat hotel mana2, mesti aku cari tong air kopi dia, buh secawan, pastu tambah fresh milk kat situ... heheh ;3

      Delete
  9. Replies
    1. Lennnn hisashiburi~ *hugs* XD
      Pahabaq cuaca Vietnam? Hujan dan mendung? ;3

      Huih advanced la ko ni Len, aku belom start pun lagi contest ni, ko dah tanya bila nak abes? hahah... aku nak start dalam minggu ni, plan nak bagi masa contest berlangsung selama 4 minggu... join laaaa~ X3

      Delete
  10. sis JM dh mula x minat nescafe 2 in 1 sbb sejak minum ri tu kepala sakit berdenyut2...lepas dh stop baru ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, hehee baguslah tu dah tak perlu cari nescafe lg ;3

      p/s: oh JM ni sis eh? means you're in your 30's? waah nampak mcm mid 20's lah, awet muda, marvelous ;3

      Delete
    2. ahahaah...jgn tertipu...perli kew ahahaha...yes i'm 30's lah syg oi...hihhi

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...