Click Me Plzzzz

Monday, November 10, 2014

Ana-mizu chan no 1st Giveaway desu~


http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

Pehhh, dah agak lama jugak la aku tak join mana-mana contest atau giveaway ;3
Okeh kengkawan, jom join 1st GiveAway cik Ana-mizu kita yang kiut neh, giveaway tamat pada 28 Nov. 2014. Just click on banner to join neh, senang gila syarat-syaratnya, pejam mata pun boleh setel~ ;3

I sapot yew mai dear friend Ana-mizu chan, meheheeeh~ X3 
Kata-kata di atas bukan sebuah bodekkan, ok? *wink wink*

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

18 comments:

  1. ehem! arigatone sudi jadi 1st peserta GA ku ini..
    mmuahhhhh38 kali utk Plain hehehe
    best of luck Plain ! :)

    ReplyDelete
  2. wah lawa la template baru ni..
    very clourful n animasila la...
    good luck ya :p

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. cik belbel start bw segmen ana mizu :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/assalamualaikum-klik-banner-dan-join.html

    ReplyDelete
  5. segmen yang sama :)
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  6. segmen yg sama

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  7. konichiwa..
    Good luck & all the best..

    ReplyDelete
  8. yuhuu~ uitt boleh check nama pemenang 1st GA by Anamizu dah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehuuu menang juga, hehee thanks anamizu-chan! nampaknya no.1 is a lucky number! XD

      Delete
  9. singgah dari segmen yang sama..dan follow (^_^)

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...