Click Me Plzzzz

Friday, November 7, 2014

My COVER of Naruto Shippuden Op.16 - Silhouette (KANA-BOON)

This entry is made especially for those who watch Naruto Shippuden anime series, and for those who enjoy listening to the opening and ending songs in the said anime series. This is just my home-made cover (vocal + guitar) of the latest opening song (NS OP.16, Silhouette by KANA-BOON) in Naruto Shippuden. This legendary anime series is approaching its end, where the manga has ended today with 700 chapters in total, after 15 years of airing. Even so, the 'will of fire' will continue to burn within the hearts of many. Thank you Masashi Kishimoto sensei for all of your hard work, the journey of Naruto has ended magnificently ( TTvTT ) Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

27 comments:

  1. Kenapa aku rasa macam ada ninja bawang berdekatan? SObs

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai pun ninja bawang berdekatan huhuu *sobs sobs* ( TTvTT )

      Delete
  2. tadi rasa mcm dah komen nape sebelum tekan publish tetiba hilang? huhu.

    naruto dah habisss. sedih. sobsss. T.T
    Ur voice?? amazing as always :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuu kadang2 pun pernah jadi macam tu jugak bila komen kat blog orang lain... kna tunggu page abis loading dulu baru boleh komen, kalo tak komen lesap bila page dah abis loading hahah...

      tu lah, konoha pesat membangun jadi bandar moden bila naruto dah jadi hokage ke-7, tapi bahagian depan bandar masih preserve macam zaman naruto budak2 dulu, awesome ^^

      arigatou ne missha-chan~ X3

      Delete
    2. nak request cover opening 17 . boleh tak? hihi :D

      Delete
  3. Aku tak follow Naruto, tapi still nak ucapkan Sayonara. Huhuhu.. aku cuma tak boleh bayangkan bila One Piece habis nanti.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... yer, mesti ramai yang sedih nanti kan... aku dah lama tak follow OP ^^

      Delete
  4. haah naruto dah habeh ye after 15years of airing.
    adik aku si aiman tu naruto tegar tu kikiki
    weyhh sedap sora hang plain! ;)

    pstt~ meh la join 1st GA aku buat kikiki
    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee arigatou~ X3

      pstt~ dah join ler, yg pertama lagi taw hehee~ ;3

      Delete
  5. huhuhu... xdpt dh la nk tgk my fave sensei, Kakashi~~~.. T^T
    wahhhh... ur voice sounds niceeeeee....
    c-c-c-c-chotto! plain-kun is a girl ke?
    ingatkn boy... haha...
    or is it bcoz the language difference when u speak... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. doumo nisa-chan~ ;3

      sou, zannen danga watashi wa plain-kun janakute plain-neesan desu, hahah~ ;3
      ma ii yah, people on the net get confused with my gender almost all the time *shi shi shi - gelak jahat* ;3

      Delete
  6. Akhirnya, tamat juga siri Naruto ni. Punyalah panjang siri dia, tapi tetap enjoy. My 2nd favourite manga selepas Dragon Ball.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih bro... aku rasa macam kehilangan seorang member baik... huhuu ( TTwTT )

      Delete
  7. cara gitarinnya gimana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba strum dengan cara (down-down-up, up-down-up) bagi setiap satu chord, ulang gaya strumming begini dan modify sedikit mengikut kesesuaian yang difikirkan sendiri pada sesetengah bahagian lain pada lagu ini. selamat mencoba ^^

      Delete
  8. Do you have all the other songs lyrics from 1-15? Or do you know of a website where I can find them in english?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey there Alex, try looking at this website for romaji, kanji and english lyrics:

      http://gendou.com/amusic/?filter=Naruto+Shippuuden

      Delete
  9. Do you have all the other opening lyrics in english? Or do you know of a website where I can look them up?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gendou.com is the right place for you ;3

      Delete
  10. Thank you very much ! It's amazing :D

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...