Click Me Plzzzz

Sunday, November 30, 2014

Sekadar Hapdet...


Hapdet #1

Ada sesuatu kat atas pokok tu... dia tak sepatutnya berada di situ, tapi atas sebab-sebab yang tertentu, dia ada kat situ, terperangkap, dan menunggu masa yang sesuai untuk turun dari pokok itu. Nampak tak apa dia yang aku maksudkan ni? ;3
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hapdet #2

Source of picture: Rizal PaperbagHead, T-shirt supplier and printer for my recent blog contest. Dia inform haritu yang T-shirts tengah dibungkus untuk dipos kepada para pemenang contest Isi Buih-Kata Komik #2 aku tu, so YaY!~ Ok, para pemenang sekalian (Ibnu Ramli, DeaDay, & Yun Sing), bila kalian sudah terima T-shirt masing-masing nanti, inform aku ea, I hope you gaiz'll love it~ ;3

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hapdet #3

Horeyyyy, yehaa anggerei anggerei yaribba yaribbaaa... arigatou ne Anamizu-chan~ I feel so lucky and loved! Heheheh... Arigatou yooo~ (* >w< *)

~*Si plain83 berasa gumbira kerana telah terpilih oleh random.org untuk menjadi salah seorang pemenang bagi Contest 1st Giveaway Anamizu*~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okeh, sekian saja sedikit blog updates dari aku... kira entri ni adalah entri terakhir untuk bulan ni lah. Sayonara November 2014, say hello to December 2014.

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

18 comments:

  1. tahniah dapat hadiah...yeayyy....hihihihi

    jom join GA sy plak
    GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, hi Deanna, thanks, InsyaAllah akan join ;3

      Delete
  2. ada apa kat atas pokok tu? Sarang lebah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. teeeet, salah... aku bagi clue --> sejenis haiwan pemangsa yang agak ganas, nama tempatan bagi haiwan ini bermula dengan huruf B...

      Delete
    2. bro... tak aci dah bro, komen lepas nengok jawapan2 kat bawah nih X3

      Delete
  3. Replies
    1. ya betoiiii, biawak yg tengah stress sebab banjir... hahah

      Delete
  4. Tahniah..dapat hadiah GA...memberi dan menerima..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks, memberi dan menerima sesama insan bloggers ni indah juga ;3

      Delete
  5. eeeeee ade biawak ek tu plain?? heshh suke nau naik smpai atas pokok haaa..
    TQ sudi join GA kitewww aritu n tahniah menang hehehehe

    hapdet plain kemonnnnnn~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak kesian jugak tengok biawak tu masa banjir haritu... dia terperangkap kat atas pokok nangka sementara nak tunggu banjir surut... huhuh, nasib baik banjir lasted for only 3 days...

      hehe you're welcome and TQ kembali~ ;3

      Delete
  6. Apa biawak buat atas pokok?
    Peliknya biawak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku fikir itulah penangan banjir buat seekor biawak kampung, itulah kot namanya 'menggelabah bewak'... hahah ;3

      Delete
  7. konnichiwa plain-kun~~~~ :3

    owh... pnat mate nie dok tgk pokok tue, rupenye ade biawak kat dahan.. hehe.. :P

    omedetou coz mnang GA anamizu...

    n arigatou for ur comment..teehee~~~... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. konnichiwa nisa-chan~ ^^

      doumo, soshite douitashimashite~ ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...