Click Me Plzzzz

Wednesday, December 3, 2014

WordlessWednesday #8 - Ima no Avocado-chan wa watashi yori mo se ga takai desu ^^



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^w^ = )

11 comments:

  1. Translation of this entry's title: Sekarang ni si Avocado aku tu sudah lebih tinggi dari aku ^^

    Okeh, bagi yang belum pernah baca entry aku pasal si Avocado-chan ni, bolehlah korang jenguk kat SINI neh~ ;3

    ReplyDelete
  2. heee....
    ermm kat rumah pun ada buah avocado...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ada? tanamlah biji buah tu dalam beg plastik berisi tanah, insyaAllah tumbuh anak pokoknya nanti ^^

      Delete
  3. first time tengok pokok avocado...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, buah avocado pulak mesti dah banyak kali tengok dan pernah rasa kan? ;3

      Delete
  4. ok sebelum tu....
    kena tag..heeee.
    http://www.safirulamar.com/p/segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboih, blogging pun ada sistem tagging eh... ingatkan kat deviatart ja ada benda tagging nih hahah... lama gila gua tak main tag2 nih ;3

      Delete
  5. "sudah lebih tinggi dari aku" <-- huiii lebih tinggi dari hang plain? tinggi jugak ek. ingtkan pkok avocado ni jnis renek2 je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pokok avocado ni gaya dia macam pokok mangga sikit, nanti bila dia dah mula keluarkan bunga, rupa bunga avocado ni akan jadi lebih kurang macam bunga mangga la ;3

      Delete
  6. follow blog cik anggur like facebook cik anggur
    follow twitter cik anggur di
    http://belogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...