Sunday, November 30, 2014

Sekadar Hapdet...


Hapdet #1

Ada sesuatu kat atas pokok tu... dia tak sepatutnya berada di situ, tapi atas sebab-sebab yang tertentu, dia ada kat situ, terperangkap, dan menunggu masa yang sesuai untuk turun dari pokok itu. Nampak tak apa dia yang aku maksudkan ni? ;3
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hapdet #2

Source of picture: Rizal PaperbagHead, T-shirt supplier and printer for my recent blog contest. Dia inform haritu yang T-shirts tengah dibungkus untuk dipos kepada para pemenang contest Isi Buih-Kata Komik #2 aku tu, so YaY!~ Ok, para pemenang sekalian (Ibnu Ramli, DeaDay, & Yun Sing), bila kalian sudah terima T-shirt masing-masing nanti, inform aku ea, I hope you gaiz'll love it~ ;3

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hapdet #3

Horeyyyy, yehaa anggerei anggerei yaribba yaribbaaa... arigatou ne Anamizu-chan~ I feel so lucky and loved! Heheheh... Arigatou yooo~ (* >w< *)

~*Si plain83 berasa gumbira kerana telah terpilih oleh random.org untuk menjadi salah seorang pemenang bagi Contest 1st Giveaway Anamizu*~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okeh, sekian saja sedikit blog updates dari aku... kira entri ni adalah entri terakhir untuk bulan ni lah. Sayonara November 2014, say hello to December 2014.

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Monday, November 17, 2014

Keputusan Contest GA #2: Isi Buih-Kata Komik #2!!


Yosshaa baiklahhh!!!

Entri keputusan contest yang dinanti-nantikan oleh para peserta yang budiman dan kreatif sekalian, sudah muncul!! X3

Berikut adalah keputusan bagi Contest Isi buih-kata komik #2 yang aku anjurkan pada bulan lepas... perrrgh, pening jugaklah aku nak pilih 3 orang pemenang contest aku nih, ramai yang bagi dialog power, jadi aku ada minta pendapat dari beberapa orang rakan yang aku yakin mereka tiada sebarang perkaitan rapat dengan mana-mana peserta (hahaha... yakin tuh~) X3

Okeh, tanpa membuang masa lagi, berikut adalah keputusannya!

Tiga orang pemenang (3) contest ini yang telah berjaya merembat T-shirt custom print design aku, seorang sehelai, adalah...,

Friday, November 7, 2014

My COVER of Naruto Shippuden Op.16 - Silhouette (KANA-BOON)

This entry is made especially for those who watch Naruto Shippuden anime series, and for those who enjoy listening to the opening and ending songs in the said anime series. This is just my home-made cover (vocal + guitar) of the latest opening song (NS OP.16, Silhouette by KANA-BOON) in Naruto Shippuden. This legendary anime series is approaching its end, where the manga has ended today with 700 chapters in total, after 15 years of airing. Even so, the 'will of fire' will continue to burn within the hearts of many. Thank you Masashi Kishimoto sensei for all of your hard work, the journey of Naruto has ended magnificently ( TTvTT ) Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Saturday, November 1, 2014

WTH punya Takoyaki, majide yabai!!


Watch this on Youtube if you can't watch this here...

Majide yabai (Seriously dangerous), LoL... LAWAK nak mampuih, seriously mengarut tahap gaban kuasa empat, gelak gila aku tengok kemengarutan ini... LoL!  (*≧▽≦)ノシ))

Aku kadang-kadang follow jugak la updates dari Hikakin mereng nih... mamat Nippon ni suka buat reviews about Nippon products yang mostly agak mencabar logik minda, tradisi dan budaya. Yang kat atas ni, dia jumpa dan mencuba guna sebuah electric Takoyaki cooker yang boleh menghasilkan 2 bijik Takoyaki yang besar gedabak. Nak tau jadi ka tidak Takoyaki gergasi dia ni, aitsu no bideo o mite goran nasai (sila tengok sendiri video dia nih)~ XD

Majide yabai na kanji desu!! (Seriously this gave me a bad feeling!!) X3

Picture credits to HikakinTV himself

***************************************

Dah join Contest GA #2: Isi Buih-Kata Komik #2 aku belom? Contest akan tamat pada 10 Nov 2014, join jangan tak join~ ;3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...