Click Me Plzzzz

Monday, January 12, 2015

Superman (Five for Fighting) - COVER

It's a bird! It's a plane!!... No, it's plain83 playing Superman!!! LoL~ 

 ~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

21 comments:

  1. Kyaaaa~~!! Senpai, notice me!
    **fangirling**

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwwwh... dear fan, want a hug? LoL!!!! *grin* xp

      Delete
  2. amende tu... alamak ilmu tak advance sangat lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. audio recording, kena click button "play" warna oren tu untuk dengar lagu, gua nyanyi... hahah ^^

      Delete
  3. terbaik lah.......... btw tahniah sebab menang top komentator kat blog saya... =)

    pemenang top komen bulan 12

    ReplyDelete
  4. Peh, superb! Lagu ni zaman-zaman aku layan series Smallville dulu ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. smallville... hahaha, betul la tu, lawak pulak bila teringat balik series tu, heheh...

      Delete
    2. haah terhafal lagu ni sbb dok tengok smallville dedulu hehe

      Delete
  5. wahh..talented..nyanyi lagu kpop pulak lepas ni..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks, k-pop? alamak... hangul tak retilah saya, kalau nihongo retilah... hihih~ X3

      Delete
  6. assalamualikum kaknoor singgah follow sini :)

    ReplyDelete
  7. Plain! woahh woahh woahh besnye suara hang! pandai main gitar lak tu. kalo aku lelaki single yang bekerja tetap sudah lama aku merisik hang utk dibuat teman hidup hahaha rawrr~

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh mai ana~ hahahahah!
      *comment of the century* LoL! XD

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...