Click Me Plzzzz

Wednesday, January 7, 2015

WordlessWednesday #10 - We're 4 months old now nyaaa~ X3


~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

19 comments:

  1. Siapa mereka 3 ekor ini? Mereka adalah Trikorra's New Army yang sekarang ni sudah berumur 4 bulan. Louie (male, white), Mimi (female, calico, short bushy tail), and Niko (female, calico, long slim tail) ^^

    ReplyDelete
  2. cantik bulunya.....macam hideto matsumoto..dan comel macm u-ka saegusa

    ReplyDelete
    Replies
    1. perumpamaan apakah ini...? hahah X3

      Delete
  3. Dah remaja dah...
    Tengah remaja macam ni, kucing mmg aktif.
    Hampir semua tmpat boleh panjat akan dipanjatnya...
    Bila dah dewasa nanti, semua jadi malas...
    Yg jantan kuat kencing pancut, yg betina asyik tidur je...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat besar depa nih... si jana tu pulak dah preggy, umur dia tu belum pun cukup setahun... isk isk, hahah...

      Delete
  4. Kucing umur macam ni yang ligat main. Seronok tengok telatah diorang curious dengan segala benda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa ni ligat dan pandai posing depan camera... hahah ;3

      Delete
  5. bagus tu suka bela kucing lepas tu jaga elok2 xmcm kat tempat aku..dah bela bukan reti nak jaga..biar jer masuk rumah orang..aku rasa niat dia memang nak sakitkan hati orang-orang kat kampung aku...kucing dia tak pula reti nak bagi makan...suruh cari dekat rumah orang lain..hadoi..err..emo lak aku..hehehe sory tuan blog =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Tar, takpe actually aku paham perasaan ko tu, pets ni memang kena tau jaga supaya tak kacau orang lain, tu tanggungjawab pet owners... agak sama macam tanggungjawab penternak haiwan ternakan supaya jangan biarkan lembu, kambing dan ayam depa tu mengganggu penduduk di sekitar ;3

      Delete
  6. ish3 kemain membesar bagai johan deme nih! comel lak tu! rawrr~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuat makan depa nih, tu yang sakan membesar tuh ;3

      Delete
    2. Tuan suka makan, kucing pun terikut la.. :D

      Delete
    3. weih KA, BMI aku maintain normal hokeyh, lulz ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...