Click Me Plzzzz

Wednesday, March 11, 2015

WordlessWednesday #14 - Janna's Kittinz, Teddy n Snowy



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

36 comments:

  1. Janna's kittens, Teddy (brown, male) and Snowy (white, female). Umur bebudak kecik bebulus ni baru nak masuk 2 bulan. Mak dia si Janna tu hujung bulan ni baru nak masuk 1 tahun. Hahaha... cepat betul kekucing ni membesar dan membiak, nak pergi hantar neuter kat vet, tak sampai hati pulak... proses neuter bagi kucing betina tu seems so ngeri sangatlah, kalau untuk kucing jantan, takde la complicated dan menyakitkan sangat.. hahah, ah biarlah~ ;3

    ReplyDelete
  2. eeeeee comelnya teddy! (gua suka kucing jantan je, miauuuuuu~) kahkahkah
    bagi gua kucin jantan lagi funny dan nakal ;) comel kuasa lapanbelas!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah... hamboy dia, bias jantina... huh ;3

      Delete
  3. satu ibu... lain lain warna bulu lain lain warna mata... mesti bapak lain lain nih... so cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...itu lah, si Janna tu bukan reti nak dengar nasihat orang, kekucing jiran pulak mat2 romeonya ramai... huh, tapi kira nasib baik jugaklah hensem2 je kekucing jiran tu, hahah~ ;3

      Delete
  4. comey2 nye.. dengan bulu kembang, mate biru

    ReplyDelete
  5. comeynye semua.....!! >//v//< Rasa nak gomol sekor2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk, tidak dinasihatkan untuk berbuat demikian, banyak kutu gak depa2 nih... heheh ;3

      Delete
  6. geramnya tengok. lagi2 si teddy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. teddy ni suka main sembunyi2... bajet comei terlebih kekadang ;3

      Delete
  7. Suka cat!! Fluffy nya bulu dia.

    Plain kat mana ko beli Kistsune Mask tu (yang kt pic di sidebar tu)? Aku dri dulu nk tanya tiap kali bkk blog ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoh, muncul pun si YuraYu nih, wkwkwkw ;3

      Oh, kitsune mask tu? Aku beli tahun lepas kat Asakusa, Tokyo. Boleh refer entry aku yang nih:

      http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2014/04/tokyo-trip-day-1-part-2.html

      Delete
  8. dah lama aku tak bela kucing...
    aku boleh bayangkan, kalau kucing tu dapat ke aku, habis dua dua aku cium.. kakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, tidak dinasihatkan untuk berbuat demikian, 2 ekor tu agak berkutu... kekeke ;3

      Delete
    2. Sila beli syampu kutu. Just point and spray sampai lencun.. koh koh koh

      Delete
    3. Ada je stock shampoo kitty tu atas rak kasut... tapi ada vet cakap, kitten yg kecik lagi tu tak elok kalau nak mandikan lagi, tunggu dia besar sikit boleh ah mandi+syampu ;3

      Delete
  9. Replies
    1. ...miau? miau, miau miau... miau miau miau~ ;3

      Delete
  10. Awal gambar tu, si Snow tgh makan apa???
    Besarnya lauk dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala ikan keli goreng, baki lauk ikan semalam yang tak abis... lauk2 ikan/ayam yang lebih2 tu sebenarnya untuk kekucing dewasa makan, tapi bebudak kecik 2 ekor tu pun nak menyibuk jugak... maka jadilah macam tu, hahah ;3

      Delete
  11. Bak sini seko..Kechomelan melampau. Nak buat lauk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...musang pun ada nih, nak tak? meh la amik... wkwkwkw ;p

      Delete
  12. comelnya yang warna putih, bermata biru...good combination..

    emaknya baru setahun jagung...anak dah dua..hihi..sama2 membesar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ciptaan Allah Taala memang terindah kan sis ;3

      ...itu lah, sama2 depa tu membesar... heheh ;3

      Delete
  13. Kalau bubuh tajuk pic ni ikut title lagu, rasanya sesuai dengan tajuk, ''Biru Mata Kucingku''. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matanya yang biru cair itu bakal membuatkan dia menjadi seekor ibu muda seperti ibunya si janna... huhuh, haih kucing2...

      Delete
  14. plain, bila nak buat anime review lagi? haha, aku nak usha usha anime nii.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah ada request entry anime review, okeyh, karang gua belek2 draft anime list gua eh dek non ;3

      Delete
  15. plain, bila nak buat anime review lagi? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam masa terdekat ni akan gua terbitkan, o-tanoshimi ni~ ;3

      Delete
  16. whooaaaaa......you nih kan ..selain minat japanese culture mest minat kucing kan??ingat lagi tak kita?konpem ta ingt kan since i lama tak aktif blog..hehehhehehee..nak tnya...doodle tuh semua bt sendirik ke?shout kat shoutbox kita pleaseeeee..hehehhehehehe :)

    Klik nuffnang diooooooo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh, ingat jer... hah lama dia menyepi dari dunia blog no?... banyak aktiviti la tu ;3

      iye, i like to draw also apart from minat japanese stuff, neko, cooking, and playing music... eh, minat baca komik tak? aiman dah baca komik buasir otak belum? hehe ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...