Click Me Plzzzz

Saturday, April 25, 2015

Kono Ookami-tachi... LoL

A quick, rough and raw pen sketch (plus minus 30 minutes) of the cunning Naruto cosplay picture below. The cosplay is simply cheeky and LoL I just had to make a rough sketch of it, manga style. Tools: Swan Stabilo color gel 208 - 0.7mm tip, a typical A5-sized notebook, and a funny cosplay photo as reference.
Naruto Ookami - by Naruto-Cosplay on deviantArt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
From the left - Uzumaki Naruto (the son), Namikaze Minato (the father), Hatake Kakashi (the teacher), and the biggest hentaiyaro of all, Jiraiya (the legendary sannin/the author of the so-called controversial Icha-Icha Paradise book series). 

)))LoL(((

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

26 comments:

  1. Hahahaha.. Muka naruto nak baca sekali tu win.

    ReplyDelete
  2. thanks...saya di antara peminat utama...

    ReplyDelete
  3. Tengok Ero-sennin tu teringat masa Naruto makan aiskrim patah dua sorang2 bawah lampu waktu malam sambil menangis.
    Terasa sedih melekat di hati ini...Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sou desu ne... *sob sobs* ( TvT )...

      Delete
  4. Tu mesti buku ero-sennin. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. icha-icha paradise... kekeke X3

      Delete
  5. hahahaha.. Naruto pun sibuk nak baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat tak episode dia tolong tulis 1 chapter buku tu konon2 untuk cover kesilapan dia? hancus karya ero-sennin hahahahah...

      Delete
  6. suka yg sketch..Namikaze Minato nampak lebih muda n cute..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwwh thank you sis... hehehe X3

      Delete
  7. Replies
    1. hontou??? hahah arigatou danny-kun yo~ X3

      Delete
  8. Em, buku tu 18sx ke? Em. #noobnaruto

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh... kekononnya camtulah ceritanya ;3

      Delete
  9. Kakashi senseiiii..!!! Kyaaaahhhh...!!!! >/////v/////<


    Sasuga da na, plain-dono..!!! *bow.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. iie iie, kimi no hou wa motto sugoi desu~ ;3

      Delete
  10. fullamak berbakat betul la..
    lukis pandai.. jepun boleh baca... main gitar pun boleh....
    impresssssss :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa biasa2 je boleh la, amateur je, kehkeh ;3

      Delete
  11. haha, apa ke comel sangat ni? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawaii kan diorang dalam cosplay tu, cheeky pose ;3

      Delete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...