Click Me Plzzzz

Saturday, April 18, 2015

Shortest entry ever...

Bleargh...

At this very moment, I am experiencing a distinct discomfort and sometimes throbbing pain in my stomach due to a food poisoning incident which occurred 2 days ago. I am not bedridden anymore but yeah, most of the time I would still get a splitting headache and my feet would then take me to my bed or the long sofa, and my hands would pull up my comfy blanket covering my aching feverish system. My fever has gone down considerably, but my stomach is still very stubborn and wouldn't hold in much food. I've lost approximately 2kg. I'm still on medication until my stomach behaves more appropriately.


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

24 comments:

  1. Oh poor kitty. Lu makan apa? Gua penah kena food poison sbb makan peach dalam tin. Tapi tak seteruk lu lah, huhuhu tapi perit jugak la sebab perut antara organ terpenting utk gua yg suka makan ni. Damn that peach.

    Get well soon sayang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh... gua syak lauk yg gua tapau dari satu kedai makan hari tu lauk recycle kot, sebab tu gua boleh keracunan. skang gua dah baik, alhamdulillah ;3

      thanks cutie pie ;3

      Delete
  2. plain hang kena food poisoning ke? Allahuakbar bykkan sabar lah plain ye. memang ujian betul bila sakit cenggini. get well soon plain :)

    ReplyDelete
  3. moga cepat sembuh!and hapdet blog pnjg2 okayyyyy

    ReplyDelete
  4. sabarlah plain. banyakkan minum isotonic drink to replenish your electrolyte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak bleh nak minum 100 plus aritu, perut sakit sakan, tahap gastric dah... huhuh

      Delete
  5. Minum diluted 100+ banyak sikit, bak kata Day, replenish electrolyte..

    Sakit penghapus dosa..takpa plain.. Get well soon, dude.. boleh hapdet entry panjang2.. ^^d

    ReplyDelete
    Replies
    1. diluted 100 plus pun masih dikategorikan sebagai ganas kalau masuk perut aku arituh... huhuh, sekarang dah ok alhamdulillah ;3

      nanti aku hapdet entry ada drawing balik... keskes X3

      Delete
  6. quite a serious condition..take care n have a good rest..

    get well soon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. made me worried quite a bit, thought i might even have to get my head and stomach scanned... huhuh, all better now alhamdulillah ;3

      Delete
  7. Get well cepat and take care.
    Jaga makan dan jangan paksa diri sangat nak cepat sembuh.
    Banyakan berehat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cEro-kun, dah baik dah nih, huahuah... X3

      Delete
  8. get well soon megane-nee san! hahaha =)

    but seriously,get well soon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mo genki desu wa, arigatou ne Danny-kun~ ;3

      Delete
  9. hayaku yoku nare neechan. :) *betulka? hihi*

    ReplyDelete
  10. Aku pernah kena food poisoning sampai dah rupa zombie dah masa tu... koh koh koh... sempat gak laa check in spital sehari.

    so, take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. spital... aku seboleh2nya akan mengelak dari kena masuk spital... aku fobia IV drip sebab jarum dia gulpppp... eeep aku fobia jarum ( ">3<)~

      doumo ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...