Click Me Plzzzz

Wednesday, July 22, 2015

WordlessWednesday #17 - Salam Syawal 2015/1436H

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

34 comments:

  1. Selamat Hari Raya ke-6~ ;3

    Tahun ni dapat main bungapi sparklers King Cat, thanks to my ohsem cousin yang cukup cekap dan bersemangat untuk mendapatkan stock sparklers yang legend ini sempena menyambut Aidilfitri 2015, hehee~ X3

    Sparklers are so kireii (pretty)~ X3

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. blessed days indeed, hope we'll get to see Ramadhan again next year ^^

      Delete
  3. selamat hari raya plain !

    maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya en.supermeng, maaf zahir batin ;3

      Delete
  4. wahh..lip-lap, lip-lap lampu raya..

    bunga apii..teringat zaman kanak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunga api dan mercun pop pop yang harmless tu, we're never too old to be happy playing with them during hari raya, kehkeh ;p

      Delete
  5. Selamat hari raya Plain :)
    Maaf zahir batin.

    Lawa baju kau. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya cEro, maaf zahir batin ;3

      Serius? haha thanks, baju kurung traditional je tahun nih ;3

      Delete
  6. wah meriahnya rumah Plain, weee selamat hari raya, jom puasa enam? XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya zygha, jom jom~ ;3

      Delete
  7. selamat hari raya maaf zahir batin
    #178

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya maaf zahir batin, thanks, done follow kembali ;3

      Delete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin, Plain.. wkwkwwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin, Jinz... best beraya di opis tahun ni? Jamuan raya di opis best tak? ;3

      Delete
    2. Beraya kat opis aku pada hari raya pertama sama macam kerja pada Public Holiday yang lain. Aman an juga bosan. Mana ada orang.. hahahaha...

      so, hari raya pertama petang dengan kemahiran geografi aku dan ingatan peta jalan menuju ke kampung aku tanpa menggunakan highway aku guna sebaik baiknya...

      Aku selamat sampai ke kampung pada hari raya pertama ptang, dan pukul 5 aku dah jalan beraya sampai tengah malam.. koh koh koh...

      so, secara umumnya, hari raya aku ohsem.. koh koh koh

      Delete
    3. woahhh happening rupanya hari raya hang noo, bertuah betei... baguih la, tak jadi aku nak kesiankan hang... hahah~ ;3

      Delete
  9. waahhh lip lap lip lap mak lampu mak ngah no hehehe
    besnya dpt main bunga api kucing yg lejen tu! jeles =P

    selamat hari raya Plain. maaf segala salah silap ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa janganlah jeles maklong ana~ hahah! XP

      selamat hari raya Anamizu, kosong - kosong! X3

      Delete
  10. Lip lap lip laaap hehehe
    Selamat hari rayewww :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lip lap lip lap, baru nampak meriah... selamat hari rayew, rayew sebulanz ;3

      Delete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Taqaballahu Minna Wa Minkum :)

    ReplyDelete
  12. Fuhhh...meriah...baru teringat, kat kampung baru ni takde pasang pelita aa,,,, =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ya ka? tak syok la takdak pelita... well, minyak tanah susah nak dapat kot sekarang :(

      Delete
  13. salam sis..salam syawal..
    gambar tu semua membuatkan terasa lg mood syawal..
    maklumlah open house byak ;g nak p..
    btw yg first pic tu rasa mcm nak buat la deco dia
    tahun depan.. cek rasa berkananlah nak letak lampu lip..lip lap..
    mcm tu buat deko..nice.. he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sob, deco liplap tu my sis yg rajin nak hias... diri ni pulak tukang pasangkan pelita dan main bunga api je kasi tambah meriah suasana, hehehe ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...