Click Me Plzzzz

Wednesday, August 12, 2015

WordlessWednesday #18 - Cosplay time, guess who? ;3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

24 comments:

  1. Replies
    1. biase2 je minatnya en.lim, hehee ;3

      Delete
  2. kitew pun nak main jugakkk (^3^)/

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu jadi Storm (X-men) sesuai zygha... heheh ;3

      Delete
    2. like seriously gua teringinnn banget nk bercosplay.
      tapi tapi tapiiii aurat kena jaga.
      tapi tapi tak feel pulak cosplay pakai tudung
      waaaa cobaannn
      astaga..

      Delete
  3. Kalau aku jadi shinobi dari Konohagakure, aku tak mahu pakai standard jacket kot.
    Aku nak pakai jaket hitam sendiri. Rebel. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo camtu kau jadi akatsuki member la cEro, pilih salah sorang... hahaha ;3

      Delete
  4. Replies
    1. jom, amna ambil watak tempatan kan? hehe ;3

      Delete
  5. saper? saper? mcm kenal..hehehe.. khas utk peminat otaku n anime..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ni lukis2 pakai dakwat hitam atas scroll, lepas tu keluar singa cina dan burung gergasi... hehehe X3

      Delete
  6. tengah cosplaying sai ke apa tu? keliru pulak. hahahhahaa XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sai 3rd generation, mungkin... hahah ;3

      Delete
  7. Sai kanasai! hahaha

    sugoi desu! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ninpo chojugigaaa!! rowrrr hahhah~ ;3

      doumo arigatou~ X3

      Delete
  8. terbaiklah pula, minat naruto? saya tak ada idea siapa tu anyway hahaha one of the ninja dari konoha lah agaknya

    ReplyDelete
  9. alaaaa aku x tawu sgt karakter2 anime ni :(

    ReplyDelete
  10. Kalau aku ada skill macam Sai ni, takat bawak scroll dengan brush je memang tak jadi apa. Kena bawak Bofa set macam subjek Lukisan Kejuruteraan tu baru menjadi sebab aku suka lukis ikut scale. Hahaha :-p

    ReplyDelete
  11. kenapa sai ni pakai mask macam kakashi? hihi. lukisan lawaaaaaaaa. :)

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...