Click Me Plzzzz

Thursday, September 10, 2015

My COVER of Somewhere Only We Know (KEANE).































 

This is just how I usually "#throwback" (LuLz), listening to the "then popular songs" (one of them is KEANE's Somewhere only we know) and then do a quick (and raw) acoustic+vocal cover of some of the songs that are within my vocal range. I used to "goreng" this song quite a lot back then during my student days, usually after burning the midnight oil studying for the exams or just after finishing my lab reports, or when my friends came to "lepak" and chillout in my room while drinking Nescafe or tea and munching on some kuaci, maruku or potachi (potato chips) ;3

Below is the original video clip of KEANE with their original song 'Somewhere Only We Know'.

 
I enjoy watching "old" music video clips. They have this somewhat indescribable, nostalgic feeling that I can't really do justice with my words describing that particular feeling. Others include Coldplay, Nickelback, Greenday, Linkin Park, Creed, Goo Goo Dolls, and some others that I can't recall at the moment. I guess only those of my generation would understand this feeling, maybe (Lulz poyo right? Sorry if this sounds poyo to you kiddies, haha) ;3 

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

24 comments:

  1. best bunyi gitarnya...nak request lagu 'More Than Words'..dulu suka dengar lagu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis... alamak, that song is far too jiwang for me to handle la sis :p

      Delete
  2. sebnrnya lama nak bertanya....
    pemilik blog ni lelaki k prempuan ?hoohoohoo..
    suara best......unisex betul pnya suara..ta tau nak beza nih suara llki or perempuan..Daebak!Boleh ujibakat nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe aiman, soalan macam ni memang selalu jugak sis dapat, haha thanks ;3

      Delete
  3. That voice crack makes this perfect. I love it senpai!

    ReplyDelete
  4. INI LAGU AKU!
    hahahaha...
    Sampai laa ni bila aku bukak mp3 terdengar lagu ni, aku akan repeat berkali2 sambil nyanyi sekali...hehehe
    Entah laa. Dalam lagu ni macam ada tangan yg mampu buatkan kau longlai bila dengar...
    or maybe it just because i like Keane kot...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa mungkin sebab kau suka Keane kot... hahaha ;3

      Delete
  5. keep coming back here for second third forth listening. Loving in. mind trying white winter hymnal for once?

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah seriously now... hahah~ *raising eyebrows* ;p

      thanks Day, sure I'll check it out on youtube and see if the song fits my vocal range and guitar strumming/plucking ;3

      Delete
  6. lagu wajib karok ni.
    Perghhh, sasuga nee, Plain-san! Sugeii! Sedap sungguh suara! dah la boleh main gitar...adakah sudah terlambat untuk diri ini untuk belajar main gitar? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho, pujian hg selalu over the top lah danny, thanks, glad you enjoyed listening to my raw recordings ;3

      kalau hg bebetul minat nak belajar apa2 jenis musical instrument pun, it's never too late to start (kalau hanya untuk bersuka-suka dan bukan nak aim untuk masuk international competition ka apa la)... hahahah ;3

      Delete
    2. terus buka mudah nak cari gitar. Hahaha!

      btw, nak main suka-suka ja. Hihihi

      Delete
  7. gua suka suara Keane! tapi tapi..
    suara lu lagi sedap (versi perempuan lah) :3
    gua nk rekues lagu ni. Dear God (avenged sevenfold)
    pretty puhleeeaseeee? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow thanks hahah ;3

      okeh zygha-hime, karang gua check lagu tu kat youtube n tengok dulu gua boleh handle ke tak lagu tu ;3

      Delete
    2. mesti boleh punya, gitar dia senang goreng (pepandai je) :3

      Delete
  8. Best!! Ni first dengar lagu ni. hihi

    ReplyDelete
  9. ok .. saya baru first time dgr lagu ni..
    btw dia punya melodi memang best!!Q

    ReplyDelete
  10. just great..tu jek mampu cakap..memang best giler lagu ni!:)

    ReplyDelete
  11. alamak lama x dgr raiod, nak kene cari dkt youtube pasal lagu ni

    ReplyDelete
  12. yes, this song was my childhood song. That feeling when you play it back. Some memories yg tak boleh describee... I thought i was the only one can feel this. Also lagu green day, Linkin park, muse, time music diorang masih raw. My brother have their albums dalam cassette kot hahaha...

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...