Click Me Plzzzz

Saturday, April 25, 2015

Kono Ookami-tachi... LoL

A quick, rough and raw pen sketch (plus minus 30 minutes) of the cunning Naruto cosplay picture below. The cosplay is simply cheeky and LoL I just had to make a rough sketch of it, manga style. Tools: Swan Stabilo color gel 208 - 0.7mm tip, a typical A5-sized notebook, and a funny cosplay photo as reference.
Naruto Ookami - by Naruto-Cosplay on deviantArt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
From the left - Uzumaki Naruto (the son), Namikaze Minato (the father), Hatake Kakashi (the teacher), and the biggest hentaiyaro of all, Jiraiya (the legendary sannin/the author of the so-called controversial Icha-Icha Paradise book series). 

)))LoL(((

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Saturday, April 18, 2015

Shortest entry ever...

Bleargh...

At this very moment, I am experiencing a distinct discomfort and sometimes throbbing pain in my stomach due to a food poisoning incident which occurred 2 days ago. I am not bedridden anymore but yeah, most of the time I would still get a splitting headache and my feet would then take me to my bed or the long sofa, and my hands would pull up my comfy blanket covering my aching feverish system. My fever has gone down considerably, but my stomach is still very stubborn and wouldn't hold in much food. I've lost approximately 2kg. I'm still on medication until my stomach behaves more appropriately.


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Sunday, April 5, 2015

The first blooms of...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku ingat lagi masa aku mula-mula dapat anak pokok ni dalam beg plastik kecil dari seorang member aku yang sempoi, lebih kurang 5 tahun yang lalu. Masa tu pokok ni kecil dan comel saja, lebih kurang 20cm tingginya. Pokok ni akhirnya sekarang sudah besar dan tinggi, berbunga dan tak lama lagi InsyaAllah, dapatlah aku menikmati hasil pokok ni nanti. Untuk menikmati hasil pokok ni dengan baik, skill dan ilmu yang tertentu diperlukan. Pokok ni punyalah kental, dah beberapa kali dia survive banjir yang melanda kawasan kediaman aku ni. Aku tak hairan pun kalau pokok ni nak give up dan layu disebabkan oleh banjir yang melanda, tapi dia tetap bertahan dan akhirnya, dia berbunga juga. Pertama kali aku tengok pokok ni berbunga, bunganya putih dan berbau harum. Saiz bunganya lebih kurang macam bunga melur. Aaah, syoknya nanti bila pokok ni mengeluarkan buah, saspen woo saspen, tanoshimi ne, hahah. Aku ni merupakan peminat tegar hasil pokok ni. Anda rasa, pokok ni pokok apa? Google image tak acilah weyh, cer teka cer teka. Tapi, kalau anda rajin juga nak men-google image, silakanlah... silap-silap naik nama pokok lain, LuLz~ ;3

*Clue - pokok ni bukanlah adik-beradik kepada ketum mahupun weed... LoL ;3


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...