Tuesday, February 27, 2018

Sakura blossoming in Singapore?! :O

Click on photo for more info about this wonderful event that has been going on since 2016 (March - April) at Gardens by the Bay, Singapore...

Flight tickets? [Booked!]
Sakura Matsuri tickets? [Booked!]
Hotel room? [Booked!]

Planning on going to see some Sakura blossoming gloriously in Singapore with my dear cousin some time in this early April (jika tiada sebarang halangan yang mendatang, InsyaaAllah). Tak dapat pi Jepun tahun ni untuk view cherry blossoms, tak apa... pi Singapura pun bolehhh! Machi kirenai! (Can't wait!) X3

O-tanoshimi ni~ (Look forward to it~) 

(ノ´ヮ´)ノ*:・゚✧

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

15 comments:

  1. wahh..bestnyaa..ambik gambar banyak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaaAllah sis, jika diizinkanNya nanti ;3

      Delete
  2. okay jom pergi singapore sekarang
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ni bunga-bunga sakura tu belum berkembang lagi la Hans, tengah bulan March nanti baru festival ni start :D

      Delete
    2. mesti tiket masa tu mahal
      hahaha

      Delete
    3. Flight tickets kalau sempat booking masa tengah ada promo sale, ok laa. Tiket Flower Dome kat Singapore tu pulak, standard la harga dia SGD28 untuk orang dewasa luar :D

      Delete
    4. owhhh boleh tahan juga harga dia
      hahaha

      Delete
    5. Hahaa padanlah dengan maintenance cost tempat tu pun, mesti besar kos nak maintain kan... pokok-pokok tu semua duk dlm aircond wooo, pulak tu besar gila Flower Dome tuu...

      Delete
    6. owhhh xpernah masuk
      besar lah kan selalu pokok tu
      hehe

      Delete
  3. Bestnya nak ikutttttt haha. Please nanti ambik gambar bnyak banyak pastu post sini. selalu tengok dalam anime cantik sangatt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ni nampaknya tiket festival untuk awal April semua sudah fully booked, yang tinggal cuma tiket untuk bulan ni je. Ohohoo... ramai yang aim nak pergi time early April rupanya :3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...