Thursday, October 11, 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway

Salam Oktober to all my kawaii (cute) readers sekalian! :D

Okeh, straight to the point... lama dah rasanya aku tak join apa-apa giveaways, and so aku terpanggil untuk join yang ni. Kalau terpilih nanti ada chance boleh dapat sebuah handmade octopus plushie daripada seorang blogger comei yang berbakat dalam pembuatan crafts ni... aku tertarik (" > w < )!


This GA runs from 1st Oct to 14th Oct 2018. Just hit the kawaii GA banner above for more info nee... ;3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

5 comments:

  1. good luck..handmade plushies..bagusnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis, itulah... nampak kemas je handwork dia :3

      Delete
  2. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  3. Hye plain-san~...

    Thanks sudi join and good luck!
    Pemenang akan diumum pada pagi esok. :)

    Btw, yeah, dah lama juga blog craft sy tu, cuma jarang upload apa2, hahaha XD

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...