Sunday, December 2, 2018

Update berkenaan Contest GA: Isi Buih-Kata Komik #3!!!

Yoh! Salam bulan Disember buat readers and followers blog aku yang comei-comei belaka sekalian~

Baiklah, just like what the title says, entri ini ialah untuk update kalian berkenaan Contest GA: Isi Buih-Kata Komik #3!!! yang aku anjurkan baru-baru ini, dan tempohnya telahpun berakhir pada malam semalam: 1 Disember, tepat jam 11:59pm...



Memandangkan sambutan Contest GA kali ini tidak begitu menggalakkan dan bilangan jumlah peserta tidak sampai pun sepuluh orang, maka aku... aku... aku... TIDAK AKAN BATALKAN contest ini! Hahah! Mana mungkin aku membatalkannya, penat-penat contestants yang sporting tu semua sudah join, mana mungkin si plain83 ini membatalkan Contest GA ini begitu sahaja, kan? Aku juga tidak bercadang untuk melanjutkan tempoh penyertaan, maka... dengan ini, aku mengambil keputusan untuk tetap mengadili jumlah penyertaan yang ada, dan... semua peserta pun akan dapat hadiah. Mana-mana peserta yang tidak terpilih untuk memenangi hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga akan masing-masing diberi hadiah saguhati (berupa hadiah misteri). Ini barulah benar-benar sebuah Contest+Giveaway, semua peserta yang cukup sporting ni akan mendapat hadiah. Aku sangatlah menghargai ke-sporting-an kalian hokeyhhh... you guys and gals are so awesome. Jutaan terima kasih dan tahniah aku ucapkan kepada semua peserta... ( ノ^ω^)ノ゚☆ ♥

Baiklah, minta kalian berikan aku dan pihak co-sponsor sedikit masa untuk meneliti dan memilih para pemenang bagi Contest GA ini. Para pemenang akan diumumkan dalam masa beberapa hari lagi, InsyaAllah. Sekali lagi, terima kasih aku ucapkan. Doumo arigatou! (づ ̄ ³ ̄)づ ♥


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 UPDATE: LIHAT KEPUTUSAN PEMENANG DI >>> SINI! :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( = ^ w ^ = )

12 comments:

  1. omg. saya terlepas tarikh. huwaaaa sedihnya. haritu nak buat tapi takde idea. then everything rush up sampai terlepas tarikh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah nanti akan diadakan lagi Contest/GA seperti ini jika diizinkanNya ;3

      Delete
  2. Replies
    1. Huhuu nakanaide yo Nisa-chan... next time gua akan inform lebih awal ne, InsyaAllah :'3

      Delete
  3. arigatou gozaimase! watashiwa happi XD..next time kalau ada lagi..jangan lupa ajak..i will turut serta :D...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe douitashimashite Cuya-chan, and thank you for your support also~ :D

      Delete
  4. Replies
    1. heheheh... tunggu result keluar dalam minggu nih~ :D

      Delete
  5. Ramai holiday cuti sekolah nih hehe..Next time buat lagi ek. Maybe peserta kena tag 3 member utk join contest baru meriah. Walaupun buasir otak gua Cari idea tapi mcm best pulak hahah. Moga murah rezeki Dan mudah urusan kalian. Tak sabor nak tnggu pemenang diumumkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah... maybe kena tukar format contest GA ni sikit nanti untuk nampak lebih mencapub, heheh :D

      Tq so much for joining ya, nantikan resultnya dalam minggu ni~ :D

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...