Click Me Plzzzz

Thursday, November 22, 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran


Salam semua readers ku yang sempoi dan kewl sekalian ^^


Prince of Noob, yang merupakan seorang blogger mamat IT, dengan berbesar hatinya telah menganjurkan sebuah peraduan Contest Gila #2 sempena menyambut kegemilangan hits blognya Buasir Otak yang telah mencapai sebanyak 1 juta views baru-baru ini. Anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah utama yang berupa sebijik pendrive 16Gb, atau hadiah saguhati (sebanyak 5 tempat) yang berupa pendrive 8Gb. Cute kan hadiah-hadiah dia? XD Contest ends on 1st Dis.2012, Saturday, 11.59pm.

Ok ok,


Sebenarnya ada beberapa entry noob yang lain yang aku turut tersuka dan terlayan, namun begitu yang ini aku rasa paling membawa makna...kenapa? Sebab apa suka? Sebab...,

"Kat entry yang itu baru aku sedar yang aku sebenarnya dikategorikan sebagai seorang komenter tegar yang suka bikin panas kat buasir otak, sampai noob letak picture deviantArt aku dan link deviantArt aku kat situ, yang mana secara langsung telah mempopularkan blog picisan aku ini, disamping meramaikan dan meluaskan circle kenalan alam cyber locals aku yang terdiri daripada mereka-mereka yang kewl dan share the same interest seperti Hime S, dilla, nazha anua, le Len Inouie, berserk, zack, beruk the hell, biskut dan lain-lain. Aku mula kenal dan follow sama itu Hime S specifically via entry yang itu lah, yang lain-lain tu pula aku kenal kat entry-entry noob yang lain semasa bertukar-tukar pendapat yang bikin panas" ^^   

To my haters over there, I am sorry if I have offended you uols without any prior realization...to my supporters, thanks for your support and concern, dan juga kerana selalu menemani aku merapu kat blog picisan aku ini...LoL! XD

Anda semua sebenarnya menjadi sumber inspirasi untuk aku berkarya secara suka-suka dan mula menconteng buku sketch aku kembali, disamping mengoreng guitar kapok aku di kala aku tak ada idea ^^

Hontoni Arigatou na Minna san! Jya Matta ne~ (=^w^=)


40 comments:

  1. agaak aaa aku kenal ko pun kat entry tu hahaha...skang siap da bukak DA lagi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke eh ko da bukak DA jugak ke? bak mai link DA ko XD
      aku mmg da lama menghuni DA, da masuk 6 taon ^^

      Delete
    2. dulu da bukak masa 2006 tapi aku lupe password wakaka

      http://lilyherina.deviantart.com/

      Delete
    3. kewl...da follow ko kat DA wakaka XD

      Delete
    4. TAHNIAHHHHHHHHHHH!!!!!!! (with drum roll as background sound).

      Delete
    5. heee tak ku sangka entryku bernilai sebijik pendrive 8GB rupanya weheheheheh...eh Len entry ko juga sama nilai ngan entry aku LoL XD

      Delete
  2. hahaha.. ko kan pencinta komik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ah, pehtu depa kata aku bikin panas kat sana...hahah XD

      Delete
    2. itu kamu ya bertopeng? terbukti kamu seorang yang kurus :)

      Delete
    3. wakaka...ish kamu ni pizza, ada saja modal menyakat aku ya XD

      Delete
    4. ala.. kenapa tukar.. cun kot topeng tu weh.. serius!

      Delete
    5. uiks? mane der tukar, picture bertopeng tu noob gi cilok dari deviantart page aku...icon aku mmg static dgn mata aku tu jer dari dulu lg ^^

      Delete
    6. eh eh, ada ler pic topeng itu di bawah.. hehehehe.. so tu mmg mata ko ler? nak scan la. nak cek dna sapa.. hahaha

      Delete
    7. hoh yg pic topeng tu baru tingat nk letak td kat cni (sbb ada org kata topeng tu cun wahkaka) Xp

      looh sorang lg tak caya tu mata aku, buat kali yg ntah ke brapa aku kna explain lg...mata aku cmtu sbb aku ni mixed chindian+malay, pehtu atuk belah apak aku ada arabic blood ckit..maka normal la mata aku kaler dark hazel cenggitu ^^

      Delete
    8. chindian? chindian.. mcm mane pulak chindian tu eh? china + india ke apa?

      Delete
    9. hahah..laa pizza, tak penah dgr perkataan chindian ka? chindian tu chinese+indian la, moyang belah mak aku chindian, moyang belah apak aku mixed arabian...kawin sama malay mixed jawa, so dapat la rojak mcm aku nih...ko pon kalo kaji selidik asal usul ko sendiri, msti mixed jugak...susah nak jumpa pure malay zaman skang nih, ramai mixed blood sebenarnya...

      Delete
    10. aduh pening aku nak memahamkan itu semua. ok tapi saya Melayu Tulen. muahaha :p

      Delete
    11. Kurus tu pon topeng wakakaka.. :)

      Delete
    12. @pizza
      haha yakin? adakah itu pilihan jawapan muktamad anda?

      @dek non 29nov,10.19am
      wakaka apsal dek non? hang tak pueh ati ada org kata aku kurus ka? aku tak kata aku kurus pon, yg kata tu puan za ^^
      anyway apa ada dgn kurus? yg penting kesihatan beb XD

      Delete
    13. TAHNIAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! jangan lupa share sama2 ye.. 8Gb tu.. besar! wakaka

      Delete
  3. Hahaha...
    T.T! Terharu.. ada nama aku walaupun selalu salah eja. Hahahahah..
    mana 'i' dlm Inouie?

    Hahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh aku slalu conpius ngan nama character anime 'inoue orihime - bleach'..btw apsal ko pilih inouie? ^^

      Delete
    2. hahaha... aku dah agaka dah mesti ko tsalah dgn inoue. My younger brother pun complaint jugak kenapa aku letak inoue instead of enouie. Sebab Inouie mmg nama aku. :P

      Delete
  4. moh kite, dgn seikhlas hati, show that we really care ^^

    http://busuk.org/ping/view/373102

    ReplyDelete
  5. dah derma dah bebeh..thanks for link..

    ReplyDelete
  6. salam^^ dari icon mata cik anis turun kehati jantung paruparu sayeee..dup dap dup dap...kekeke..(jgn slh anggap, tiada mksud tersirat..ngeh ngeh ngeh)




    -encik mamat, kb bru9-

    ReplyDelete
  7. singgah sini nak bagi semangat kat cik plain.. ganbatte ne! :D

    ReplyDelete
  8. good luck memang biasa nampak plain83 di komentar bo

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh tq tq...good luck kat ko juga, kekadang aku pon nmpak ko kat situ ^^

      Delete
  9. follow here jom ke teratak hamba
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hehehe...aku beibun ja bah a.k.a saye gurau2 jerr laa^^...




    -en.mamat, kb bru9-


    ReplyDelete
  11. tahniah sebab menang giveaway ni. muja datang n follow sambil nak ajak tuan blog join benda kat bawah ni :)

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH!!! Anda telah dipilih sebagai pemenang bagi GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

    Mohon memberikan Nama dan Alamat anda kepada email saya princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk saya poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 saya masih lagi tak dapat email dari anda, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BIAR BETUL weheheheee macih bebanyok abiang noob!! LoL XD

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...