Click Me Plzzzz

Friday, March 7, 2014

Kitty's Dream, Teh Vorld...



*
*
*


*
*
*


*
*
*


~ fin ~


Title: Kitty's Dream, Teh Vorld...
Director/Producer: plain83
Actress: Trikorra, the director's new cat 
Location: Director's house's backyard 
Production cost: a bowl of Friskies 


))) LoL (((


Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

20 comments:

  1. Replies
    1. kucing ni aktif dan kuat makan... ;3

      Delete
  2. buatlah entry makann lagi.haha. mknn jepon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh mcm tau2 je anon nih, entry lepas ni mmg psl makanan, tp makanan baratlah pulok ;p

      Delete
  3. 1st world cat problem:
    Nak panjat pandai nak turun gayat

    Hahahahaha

    ReplyDelete
  4. kucing-pandai panjat tak pandai turun.. heheheh

    btw, kucing tu cantik.. kucing betina?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni la trikorra, kucing tricolor female bermata hijau yg sama dlm entry yg lepas tu~ ;3

      Delete
  5. Nak conquer world tapi nak turun pokok pun tak mampu...isk3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, kucing mmg sinonim dgn world domination, tak taulah kenapa hahah... ;3

      Delete
  6. elehh nk "teh vorld" konon.
    turun la dulu. kikikiki

    ReplyDelete
  7. Trikorra ni kalau dah panjat, reti tak dia turun semula? Hehe. Kang tak pasal kena panggil bomba mintak bawak turun. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, dia ni terer sbnarnya, mcm ninja, dia dok sronok checking out the tree ja tu, lps tu dia ilek je terjun ;3

      Delete
  8. comelnya dia...tapi kesian pun ade gak, meh sini sy tolong turunkan dia...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke... jangan risau, dia terer selok belok panjat memanjat pokok dan bumbung ;p

      Delete
  9. hi

    -pendatang baru

    ReplyDelete
  10. Plain...miss u..hehe (^_^) lama x snggh sini..maklumla..sejak kecewa ni..membawa dri yg sedih ni..hehe..kononnya la..ni nk kna baca suma entry plain ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yanaaaa welcome back!! *hugs* XD

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...