Click Me Plzzzz

Wednesday, June 10, 2015

WordlessWednesday #16 - The Answer to My WW#15


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

19 comments:

  1. Maka pemenangnya hanyalah seorang saja, iaitu Gee Lion. So Gee, do you want a blog review from meh? Kalau nak, dan kalau blog anda bukan blog yang private, maka silalah tempelkan link blog anda di sini ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aih
      aku ingat lagi post ni
      gigih aku gali balik
      wakakaka

      Delete
  2. Huargh! Gua nak teka hat tu laaa haritu, wkwkwkwkwkghgsadjkgsdf.

    Anyway, Gee Lion kata dia tak sehat, so suruh gua gantikan tempat beliau. Nyiahahahahahah! XD

    ReplyDelete
  3. ooo...bunga kemuning..first time dengar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga kemuning ni cantik dan harum, tapi kurang popular ;3

      Delete
  4. Replies
    1. oh bukan, boleh refer pada Wordless Wednesday #15 blog ini untuk tengok lebih banyak gambar bunga ni ;3

      Delete
  5. lebih kurang cam bunga jasmin je..hee

    ReplyDelete
  6. BHAhahahahah! Tergelak baca komen ni, asal comel sgt lahaiiiii :'))

    ReplyDelete
  7. Never heard of Kemuning before. Glad to know one walaupun aku amat yakin kalau aku jumpa depan mata pun aku still tak boleh nak recall...
    memang lemah sikit daya ingatan ni...sel-sel otak tak berapa nak berhubung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really? Well that's a surprise :3

      Delete
  8. saya mmg tak berapa kenal bunga...bunga ros, bunga kertas, bunga raya, bunga orkid, bunga tulip tahulah..hihihi

    singgah blogwalking :)

    ReplyDelete
  9. haha, sy langsung xkenal bunga kemuning nie..

    ReplyDelete
  10. Kemuning. macam familiar jugakla nama bunga ni pada aku. dia geng2 dgn bunga melur, bunga melati, bunga kemboja.. geng2 old skool kehkehkeh =P

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...