Monday, February 27, 2017

BO:TK 1-4 on Google Play Books!

Yaassss, you read that correctly. BO:TK (Buasir Otak the Komik) volume 1 - 4 are now available on Google Play Books! 


Bagi rakan-rakan yang berminat serta tidak berkesempatan untuk membeli mana-mana buku fizikal BO:TK kami yang sudah kehabisan stok ini, kalian bolehlah ke Google Play Books dan membaca kesemua volumes BO:TK secara digital, dengan harga yang cukup berpatutan~ ;3


Sekian, terima kasih atas sokongan kalian yang sungguh ohsem, jitu dan marvelous selama ini. Nantikan keluaran BO:TK ke-5 kami pula, di masa akan datang. O-tanoshimi ni!!! (Look forward to it!!!) X3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

8 comments:

  1. wahh..awesome ni..senang peminat nk download...

    ReplyDelete
  2. Wow. Dah terbit dalam Google Play Books dah komik Buasir Otak ni. Tahniah!😉

    ReplyDelete
  3. Mohon beli ye anda2 sekalian. Tak rugi pun beli, boleh caca dulu preview beberapa page kat situ hehe.

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh ya... for new followers, please drop a comment to say Hi or any form of greeting ya, dengan itu barulah si plain83 ni boleh view blogger profile kalian dan follow blog kalian kembali :D
P/S: Inappropriate and obscene blogs won't be entertained though, harap maklum (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...