Click Me Plzzzz

Monday, December 10, 2012

Le Lanun Ranggi Contest

Salam ceria readers ku skalian, kali ni jom join contest Le Lanun Ranggi! Brainstorming time!! XD


Contest yang berbentuk Isi Dialog Kreatif dalam komik pendek yang dilukis oleh saudara Aujinz ini akan berakhir pada 20 Dis 2012, tepat jam 12 midnight. Hadiah adalah berupa mug bercetak lukisan Aujinz dan souvenirs 'made in Thailand' untuk para pemenang contest...checkidout! XD


Ok ok...berikut adalah dialog contest entry aku yang tak seberapa...XD



LoL...okies bagi yang nak join, boleh pegi amik template komik yang mempunyai speech bubble kosong dari encik Aujinz ^^

Sekian, Matane Koneko-tachi chan~ (=^w^=)



41 comments:

  1. DeeDee Plain83...

    Hahaha.. lu pon masuk gak... hahaha... takper.. gua sapot lu orang.... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah bro C++...terlalu menarik contest ni utk tidak turut join skali XD

      Delete
  2. Koh koh koh.. okeyh, ini power... nanti apdetkan dalam list.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sentap para perempuan sedemikian:)

      Delete
    2. bhai nazha...bola news mas vs thai seri 1-1...sila update entry blog hang XD

      Delete
  3. ganbatte ne! moga berjaya. :D with love.

    ReplyDelete
  4. macam mana nak pronounce (*T^T*) tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tetiba tingat nak letak emoticon sbb aku tengok mulut awek tu tertutup..so aku expresskan emosi sedih dia dlm bentuk emoticon, kasi lain ckit...yg lain jgn tiru! LoL XD

      Delete
  5. Ouh,mesti kilang kasut leh kaya kan..hahah! best, good luck!

    ReplyDelete
  6. besh besh... lam banyak2 ai like dis one... eh sibuk lak nk jadik pengadil sama. wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow hehe tengkiu! XD
      eh jgn decide lagi..akn ada yg lagiii power, masa contest masih panjang ;p

      Delete
  7. GahGahGah,
    mmg dah lari fungsi byk dh kasut kalo camtu..

    btw, good luck!
    Aku nk masuk ke tidak, ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yah dunia fesyen kapitalis dan stigma masyarakat metropolitan telah mengubah segala2nya...LoL XD

      hoho arigatou ne cero-kun ^^

      Delete
  8. 1) Ko ada berapa jenis kasut Plain83?
    2) ko ada berapa banyak kasut Plain83?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) 2 jenis - kerja (heels) dan lepak (selipar ninja)
      2) tak sebanyak yg ko sangka ^^

      Delete
    2. 2 jenis je?

      takda jenis
      - memanjat bukit?
      - untuk jalan shoping
      - untuk menendang
      - untuk berposing

      ahaks?

      Delete
    3. Aku tengok bonet kereta akak aku penuh ngan kasut
      macam orang jual kasut pon ader bermacam2 jenis
      wakakaka...

      Delete
    4. hahah...selipar ninja aku leh gi panjat bukit, shopping, menendang, driving, main badminton n lain2 selain kerja (sbb tak dibenarkan). berposing? aku tak suka bergambar ^^

      heels biasanya aku beli kaler hitam dan putih, sbb bleh padan dgn banyak baju, so tak perlu beli banyak pasang, heels utk kerja dan apa2 function (dinner/meeting/conference/raya) sama saja, tak perlu beli baru utk every function...aku cuma beli kasut baru bila kasut aku dah rosak saja...aku jd semak kepala kalau tengok banyak2 kasut ^^

      Delete
    5. Sempoi ah :P XD

      Delete
  9. ahaa nak join gak tapi tadak idea ler..

    ReplyDelete
  10. Yoshaa!! hait

    Tahniah menang entry haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. doumo ^^
      harap2 yg ni pon ade chance muehehee *tamak mode on* Xp

      Delete
  11. haha!! kasut sekarang mmg byk fungsi! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. maka haruslah kita bijak memilih sebagai pengguna ;D

      Delete
  12. aku pakai sandal half covered jer.. eh.. half covered ke dia panggil yang sandal tak sandal, kasut tak kasut tue?.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh aku panggil tu selipar ninja atau selipar naruto XD

      Delete
  13. good luck!
    dtg dr segmen same ^^..

    ReplyDelete
  14. haha.. sengalnyee... best2!! deno dtg dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
  15. kaki masuk cacing heheh....mselim3 , saya datang dari segmen yang sama...pape komen saya pulak k....

    http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh, sungguh tarbiah skali..eheheh, gudlak ^^

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...