Click Me Plzzzz

Sunday, November 10, 2013

Segmen #Listing Your URL blog

Salam ceria pagi Ahad buat semua readersku yang kawaii ^^ 

So... dah agak lama aku tak join apa-apa segmen blogger, and so kali ni aku terpanggil untuk join segmen yang ringkas lagi mudah ni, ngam-ngam tarikhnya tamat hari ni... ahahaha, maniaukana?? (sempat ka ha??) ("^_^)....

http://botak-gambus.blogspot.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html
Klik banner ni, tau la korang segmen ni pasai apa, heheh ^^


Jya matane, koneko-tachi chan~ (=^w^=)

17 comments:

  1. Ya..mari2 bersegmen plain.klik2 inti2..hehe

    ReplyDelete
  2. hahha jom bersegmen. and btw, boku wa koneko ja nai yo~ boku wa, hero desu. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke... ara demo watashi ni ne, minna readers-tachi chan wa kawaii koneko-tachi chan da nyaa~ (= >w< =)...

      Delete
    2. Arrrrghhhh... Tension tak paham. Mende korang cakapkan ni. Speak Malay, please.

      Hehehe :-p

      Delete
    3. hahaha ok ok aku translate kat ko ye bro :p

      danny: saya bukan anak kucing la~ saya adalah hero =P
      plain: ala tapi pada saya kan, semua para readers adalah anak2 kucing comel la nyaa~ (= >w< =)...

      begitulah kisahnya huehehe~ X3

      Delete
  3. Plain..buh susu pekat je tuk bg lg moist tu..hehe..klik2 lg tuk plain..gudnite..sweet2 dream :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh susu pekat ka, hehe ingatkan guna yogurt X3

      arigatou! klik dibalas!! XD

      Delete
  4. dari segmen http://www.nooratikahramli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html :))

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang dari Segmen #Listing Your URL blog..

    http://www.erazfadli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html

    ReplyDelete
  7. salam :) deno datang dari segmen yang sama dan terus FolloW sini nombor no #93! jom ke blog www.dayangdeno.com? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm deno, thanks! dah follow blog deno dari aritu lagi :D

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...