Click Me Plzzzz

Monday, December 2, 2013

Segmen Aku Blogger Malaysia

Salam ceria Isnin buat semua readersku yang kawaii sekalian ^^

Sebagai entry pertama untuk bulan December tahun ni, aku telah memutuskan untuk join segmen blogger, iaitu Segmen Aku Blogger Malaysia yang dianjurkan oleh saudara Boe di blognya, BotakGambus ^^ 

Klik pada banner untuk ke entry blog penganjur segmen ini

Jom ramai-ramai rakyat Malaysia memeriahkan segmen nih :D

Sedikit pesanan humanitarian dari aku untuk semua warga Malaysia, sekarang ni musim angin Timur Laut tengah bertiup agak kencang (Tengkujuh), dan negeri-negeri di kawasan Pantai Timur Semenanjung Malaysia tengah banjir, maka berhati-hatilah sentiasa agar tidak ditimpa apa-apa perkara yang tidak diingini, lebih-lebih lagi pada musim cuti sekolah ini. Jaga diri dan keluarga masing-masing okies, jiran-jiran pun tolong tengok-tengokkan juga~ ^^

“ヽ(´▽`)ノ”

~Kiyyotsukete ne, minna (Berhati-hati ya, semua)~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ (=^w^=)

18 comments:

  1. Yeay..ada jgk entry dari plain..hehe.tnggu entry sbb nk komen..haha slmt bersegmen plain..nnti sya buat ga..jgn lupa join..mempromosi ga sendri dgn gigih.hehe ^_^..sya sya akan tlg tengok2kan anak teruna jiran..ehhhh...hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee oh ada org tertggu2 entry dari gua rupanye hehee~ XD
      wokeh, insyaAllah gua akan join GA dari yana nnt :D

      ohoo, tengok jiran ada makna rupanya hahaha.... :p

      Delete
    2. Haha..yaya..ada makna tersembunyi.. ^_^

      Delete
  2. Kat KL pun dah 2 hari hujan straight ni. Nak sidai baju pun payah. Hehe.

    Anyway, selamat bersegmen :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh, tensen gak kalo kena sidai dlm rumah, nnt ada bau tak best dan paru2 pun bleh jd sesak semacam... (゜´Д`゜)

      Delete
  3. kat kedah pon hujan plain oi
    rajin hg join segmen2 ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat perlis pun hujan tofik oyy :p
      kedah banjir dak lg? perlis blom... harap2 tak la kali ni ( ">A<)~

      join segmen kasi up traffik + tambah kwn2 bloggers, best jugak ^^

      Delete
  4. good luck
    dr segmen yang sama

    http://www.iuzira.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. kita datang singgah...jemput datang ke blog Hannah...
    http://hannahzahra.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html
    kita dah folo awak :)
    selamat berkenalan!!

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak time bz ngan RL + takde idea best lol XD

      Delete
  7. Selamat bersegmen...klik nuffy sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...