Click Me Plzzzz

Wednesday, March 26, 2014

WordlessWednesday #2: Later gaiz, I'll be back in a few days~ ;3




Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

8 comments:

  1. aishh aishh~ kemana peginye nih?

    ReplyDelete
  2. Kebanyakan petuanya boleh fikir logik, tp ada yg berdasarkan pengalaman org selalu travel...
    part 'wearing something comfortable' tu laa yg paling org pandnag enteng...
    Asal nak travel je, semua dipakainya...Jaket, baju 3 lapis, tali pinggang kepala besi, kasut justin bibir dsb, padahal nak duduk dlm plane je pun...
    Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh betul2, tali pinggang kepala plastik ada juai kat mana ek? Next time sblm aku fly aku nk cari... huhuu

      Delete
  3. Thanks for the tips...baca nie teringat kawan sy, Gel rambut kena rampas ngan custom sebab bawak hand carry...baru beli plak tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, ada org yg kena rampas buah-buahan dari luggage dia kat narita airport... kastam amik pastu masukkan ke dlm tong sampah... fruits, plants, meat and dairy products mmg tak boleh bawak masuk, ada pathogen... hohoo

      Delete
  4. masa balik dari Beijing (masa tu noob lagi), krim kulit yang aku beli RM150 sesedap jer kena campak dalam tong sampah dek airport security. Sayu jer pandang.. kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. krim kulit RM150? sun screen ka? ayu jugak hang jinz ek... ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...