Click Me Plzzzz

Sunday, August 24, 2014

Little Wonders :3

Salam Ahad buat semua readers and listeners yang ohsem sekalian, entri kali ni sebenarnya bertujuan untuk aku testing SoundCloud dan post HTML, maka... terimalah cover akustik picisan aku ini (old recording aku je nih, aku tengok Len Inouie suka betoi dok guna SoundCloud kat blog beliau, maka aku pun cam curious nak try testing SoundCloud kat blog ni... hahah). Well, if you're familiar with Matchbox20, you should know who Rob Thomas is... Jya mata-ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

29 comments:

  1. suara ko ke ni plain? giler babas... ko main gitar eh? double ohsem.. good job

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyyooh en.meng kaki travel keliling dunia mai singgah komen kat blog aku?? giler babas terharu siot... hahahah~ XD

      ye ini suara aku, aku main guitar kapok dari zaman student, kadang2 aku buat recording sendiri secara suka2 setakat bajet syok sendiri semata2... thanks sebab pikir benda ni ohsem... hahah ;3

      Delete
  2. Tanya sikit...itu suara ko ke??
    Aku peminat suara ko ni...best! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woah thanks hahah... eh, cEro, aku ingat ko memang dah tau suara aku mcm mana n pernah dengar recording aku yg lain dulu (ada aku upload anime songs yg aku cover dalam beberapa entri anime reviews aku tu)... anyway thanks hahah XD

      Delete
    2. Itu lain...Ini lain sikit suaranya...
      I'm a fan of yours...heheheh

      Delete
    3. fan?? ...asdfghejkhsfhhh!!! *takes a paper bag and stuffs face into the bag* XD

      hahah... oh lain eh, mungkin sebab ni first time ko dengar aku cover lagu inggeris, n aku guna vocal range yang a bit lower than usual sebab ni lagu Rob Thomas... hahah ;3

      Delete
  3. Replies
    1. heheh macih en.lim, picisan je nih ^^

      Delete
  4. suara ko ke plain.. macam suara lelaki.. tapi ada sedikit keayuan di situ.. hahaha.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, suara aku, eh jap... bukan ke ko dah tau suara aku mcm mana? ;3

      Delete
  5. tak kenal Matchbox 20, Rob Thomas, dengar ko nyanyi pun OK jg..

    ReplyDelete
  6. Awesome. Memang cun hang punya cover. Suara macam familiar dengan satu artis perempuan ni, tapi aku tak ingat apa ntah nama dia. Hat yang selalu nyanyi lagu-lagu country.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orzzz tq tq~ X3

      dulu aku suka jugak layan stengah2 country songs, memang vocal range bagi kebanyakan female singers untuk country songs ni agak 'base', sesuai la dgn vocal range aku... hahah ;3

      Delete
    2. Patut la. Ada persis macam Shania Twain sikit-sikit. Haha.

      Delete
    3. Shania Twain?? tudiakkkk X3

      Delete
  7. Oi sedapnya.. Apa ni? Apa ni? Nak lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oyy macam makanan la pulak gaya ko komen ni Day hahah... doumo arigatou! glad u loike~ X3

      Delete
  8. ramainya peminat....so malaih nak kata apa2 sebab dorang da bgtaw apa yg sy nk ckp....kira copy paste ja....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hewhewhew~ ara ma, usagi-kun tara~ X3
      doumo doumo~ ;3

      Delete
  9. suara hang ka Plain?
    *pesen internet opis block video streaming*

    ReplyDelete
  10. ..*..dan apa apa saja benda streaming yang lain..*

    ReplyDelete
  11. gigih aku on handphone nak dengo suagha hang.. ok.. macam suara kawan aku.. cuma lagi husky. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah, curious punya pasai lepas baca komen2 yg ada ka? terharu aku dengan kegigihan ko jinz, wkwkwkw~ X3

      ea? kawan ko tu guy ka girl? :3

      Delete
  12. suka.. suka. :D
    wooww.. plain nee-chan..utagoe ga sugoku kirei desu yo ;p (hebat tak kita kopipess. hihi . betulkan kalau salah ;) )

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe arigatou missha-chan~ XDDD

      hihi, ok la tu ayat nihongo tu, cuma "ga" tu patut guna "wa", tapi... tapi... pujian itu terlalu sakan melambung sangatlah missha-chan yo~ X3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...