Click Me Plzzzz

Wednesday, September 10, 2014

WordlessWednesday #5 - Trikorra's New Army





Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

29 comments:

  1. Dengan penuh pasrah... Mali, Jana dan Neki terpaksa menerima kehadiran adik2 baru mereka seramai 3 ekor... haih Trikorra nih, ligat betoi hang noh... bulan 3 lepas hang beranak kat depa 3 ekoq yang suka panjat kereta aku tu (mali, jana n neki)... 6 bulan lepas tu, battalion baru pulak keluaq... isk isk, kucing oh kucing~ ("^___^)

    p/s: kereta aku sekarang sudah bebas kesan tapak kucing... yoshaa taktik aku letak MAT ANTI-KUCING tu berkesan akhirnya, keskeskes~ ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing... duk bujang masih buat aku xleh bela kucing. tumpang lepak umah member y ade kucing je le.. thanks melawat blog taw. Lama tak blogging nih.. kaku!

      Delete
    2. hahah thanks sudi singgah blog aku yg banyak merapu nih, takpa2 aku tau hang tengah dalam fasa bizi+kurang mood blogging kebelakangan nih ;3

      Delete
  2. wahh..banyak anak kucing kat rumah, meriah mcm ni...

    subur Trikorra...ada orang pergi veterinar utk mandulkan kucing2 mereka..kesian pulak kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, meriah nih... heheh, tak sampai hati la saya nak pi neuter kucing2 nih kat vet, kalau ada orang nak mintak sekor dua utk bela nanti, saya akan bagi je kot...

      Delete
  3. Dua betina satu jantan?
    Ke tiga-tiga betina?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua betina satu jantan, nama2 depa belum difikirkan lagi ;3

      Delete
  4. Welcome to the new world ,cute cat .Our adventure begins, New Army!

    Apa yang akan berlaku kepada anak kucing itu ,plain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan dibela macam biasa, tapi kalau ada yang berkenan nak amik sekor atau dua, aku bagi jer ^^

      Delete
  5. woahh tudia bederet bala tentera trikorra hehe

    ReplyDelete
  6. Mali , Jana ,Neki ,apa yang diorang akan buat selepas kehadiran New Army, plain?

    Budak anonymous.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka perlu pasrah dan redho menerima kehadiran adik beradik baru ^^

      Delete
  7. Tahniah :-)

    Dah 'bercucu' dah hang sekarang ni. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, kalo cmtu aku dah pernah capai level moyang kucing la kot... LoL XP

      Delete
  8. nih mesti peminat fanatik japan hingga anak kucing pon nama jepun bagai....
    the kiteeennnnnn...so cuteeeee...kawaiiiiiii~~
    watashiwaaaaaa....errrrr....ta tahu dah nak sambung apa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh, fanatik sikit2 jer takpew lewr~ ;p

      Delete
  9. Setakat ni , berapa banyak dah kuceng kat rumah kau, plain?

    Evil anonymous.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh hi anon, campur semua, ade la sekitar 8 ekor gitu sekarang nih...

      Delete
    2. Maksudnya ,trikkora dan anak anak jelah kucing yang ada.
      Nanti, siapa lagi seekor ?

      Delete
  10. plain83......nak mintk tolong..hahahahahaha....boleh tak kotak komen nih awak buat pop up comment box pleaseeeeeee....saya nih suka komen blog org..hahahahaa.....saya malas nk tggu sampai blog awak habis loading n then bru nak komen...makan bnyak masa wooo..heheheheheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamaks... lambat loading sgt ke? huhuu, ni mesti time tenet tgh agak slow kan... penah dah try buat style setting komen pop up tu, tapi, tapi... nampak confusing pulak bila tak boleh nak main reply2 komen individu mcm style embedded ni... huhuu, gomenne aiman kun~ ("^___^)

      Delete
  11. Mesti dah besaqkan anak kucing ni? Kawaiii.. :D

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...