Click Me Plzzzz

Saturday, January 17, 2015

Permulaan 2015 yang suwweeet~

~Salam ceria weekend buat rakan-rakan bloggers dan readers yang comei sekalian~

Oh my, what's this??? Click on picture for more info! ;3

Suka baca komik tempatan? Cepat pergi tempah senaskah komik Buasir Otak yang sangat rare ini dari Prince of Noob sekarang sementara stock masih ada! Stock adalah terhad hokeyh, kalau korang tak cepat nanti tak sempat, korang menangis pun aku tak dapat nak tolong (echeeywah!)... cuma aku selaku salah seorang daripada 13 orang pelukis amateur yang terlibat dalam pembikinan komik rare ini boleh tolong cadangkan ajelah pada Noob untuk reprint komik ini sekiranya jumlah permintaan tambahan adalah cukup memberangsangkan. Meheheee~ X3



Jadi, adik2 kakak2 abang2 makcik pakcik atok nenek dan moyang sekalian yang gemar membaca komik, cepat cepat cepat! Harus tangkas!! XD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~)))NEWS UPDATE(((~

Komik ini sudah pun sold out! Jutaan TERIMA KASIH kepada semua pembeli yang ohsem!!~
Bagi anda yang terlepas kapal dan tidak sempat hendak membeli tu pula, dan ada keinginan untuk membaca komik ini, usahlah bersedih kerana anda masih boleh membeli komik ini versi digital di Google Play Books! Apa? Tidak pasti bagaimana cara untuk mendapatkannya? Silalah ke SINI untuk mengetahui caranya~ ;3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

30 comments:

  1. woahhhh! coolnye! nti kena risik harga nih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM15 senaskah (tidak termasuk kos Poslaju), kalau duduk area KL (Cyberjaya, Putrajaya dan Puchong) dapat beli dengan harga ni secara cash-on-delivery, order dari: princeofnoob[at]gmail[dot]com

      Kos Poslaju untuk Semenanjung Malaysia: RM6 (total price: RM21)
      Kos Poslaju untuk Sabah dan Sarawak: RM10 (total price: RM25)

      cepat cepat cepat~ heee~ X3

      Delete
    2. Walauweyyyyyyy! nice job!!!! jeles boh!

      Delete
    3. kemon KA, order jangan tak order, hihi~ X3

      Delete
    4. wahh rm15 ek? orait2 nti nak pm noob la hehe

      Delete
  2. goodluck semua:)

    #kartnster

    ReplyDelete
  3. tahniah utk semua..

    masa sekolah rendah dulu suka komik Bujal, kemudian Gila-Gila, Ujang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macih ^^
      samalah, masa sekolah dulu suka jugak komik ujang dan gila-gila... hehe ^^

      Delete
  4. Replies
    1. dan juga pelukis2 lain yg terlibat hehehe~ X3
      ......dah order belommm? ;3

      Delete
  5. This is so cool I wish The Boss is planning for sequel...
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeshhh i noe riteee? i hope so tewww, mihihih~ X3

      Delete
  6. memang ada baca sikit komik tu kat Buasir Otak sana... ketawa dekah2 jugak lah... penghilang stress... nice job

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq, nak lagi berdekah-dekah ketawa kena order komik ni, maka janganlah lepaskan peluang anda untuk memiliki senaskah, heee~ ;3

      Delete
  7. Woah, hang pun contribute jugak.. Tahniah! :-) Bersama kita mengimarahkan scene komik indie tempatan.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa betul tu bro, maka orderlah segera sebelum noob kehabisan stok... hehe ;3

      Delete
  8. koleksi yg kompom kena ada nie..
    karya original.

    ReplyDelete
  9. plain neechan, dah habis baca buku ni hari tu :D superbb. ada 2.0 ke nanti? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaai arigatou yo missha-chuwannn~ XD

      hehe insyaAllah, harap2nya boss noob berminat untuk teruskan lagi projek komik ni di masa hadapan ;3

      Delete
    2. lupa pulak. mintak autograff, haha...nnti neechan dah pemes amos susah dah nak mintak. XD

      Delete
    3. hihihih alaa takdenyer nak pemes amos nyer, neechan suka jadi mysterious desu~ X3

      Delete
  10. omedetou plain-senpaiiiiiii!!!! *throws confetti*
    ade lg ke stok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. doumo arigatou~ *hugs* ;3
      hardcopies sudah sold out, boleh beli versi digital at Google Play Books~ ;3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...