Click Me Plzzzz

Saturday, May 9, 2015

My COVER of Let Me Hear (OP in Parasyte the Maxim) - by Fear, and Loathing in Las Vegas

Hey happy weekend ya'll. This is just a simple acoustic COVER of mine, of the opening song in the anime "Parasyte - the Maxim" (or Kiseijuu - Sei no Kakuritsu ), entitled "Let Me Hear" from the J-metal rock band: Fear, and Loathing in Las Vegas. I ear-tabbed this song with my acoustic guitar using only the basic, mainstream chords of Am, G, F, Em and C. Nothing special, hahah. Lyrics obtained from Gendou[dot]com. Anyway, here's the LINK to this cover of mine on my youtube, I've included the lyrics in the vid ( ^^;)

The Japanese part translates to -  "Hey, why are you crying?", I ask you next to me. That's why we live so close together, until we shine.

Here's the original "J-metal rock" version of the song where a lot of screaming is involved, which is pretty wicked and awesome jyeah (try to ignore the crazy pronunciation and just enjoy the music, lulz)... \m/, 
Can't watch this here? Watch this on youtube via THIS LINK desu~ ;3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

25 comments:

  1. Plain-donoooooooooooo...!!! Omae no koe wa honto ni sugoi dessssuuuu...!!! Gile roooccckkk..! *scream to death...!!!*

    ReplyDelete
    Replies
    1. shishishi... arigatou yo Lee-chan, kimi no commento wa omoushiroi sugi hahah X3

      Delete
  2. em em gua nak request lagu a7x boleh dak? :3

    ReplyDelete
  3. dah la pandai melukis. main gitar pun pandai. nyanyi pon pandai. ish. ape ni? ape ni? =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa amateur suka2 je ana, hahah ;3

      Delete
  4. Sugoi desu... Notice me senpai!

    ReplyDelete
  5. nanti balik aku dengo laaa... pc opis block striming... wjsdnfjedvnjrjnsdv

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkeh... hang layan anime parasyte kan jinz? ni dah dengar blom? ;3

      Delete
    2. dah.. parasyte bukan cerita jer ohsem, background music dia pun catchy... aku suka background music dia... huhuhu

      Delete
    3. aku pun jinz, suka soundtracks dia gak, ohsem ;3

      Delete
  6. hu..hu...ada gila-gila sikit la..

    ReplyDelete
  7. tak reti guitar chords ni....your voice ada serak2 mcm Ella..mmg sesuai tuk nyanyi lagu rock..

    ReplyDelete
  8. psstt~ hepy bday plain. moga sehat selalu sentiasa murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh, tengkiu ana ;3

      psstt~ hepy bday to you too, moga sehat selalu, sentiasa murah rezeki n bahagia selalu ;3

      Delete
  9. Aku tak tau band nama Fear, and Loathing in Las Vegas ni, kalau title filem tu aku tau la yang hat Johnny Depp berlakon tu. Hehe.

    Boleh tahan rock jugak suara hang ni, ada gaya menghala ke arah style alternative rock tahun-tahun 1990an dulu. Memang kena sangat dengan lagu ni dengan suara hang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... amboih tudia, "kena sangat" hang kata? over tu hahah... X3

      aku mula kenal band j-metal rock ni dari zaman study lagi, banyak gak lagu2 dia keluar dalam anime ;3

      Delete
  10. Senpai-chan, may I request a song? My old-time favorite song. It's called "Vincent/Starry Night" by Don McLean.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey I know that song... nice oldies, with acoustic guitar plucking. Eheheh, sure, if I manage to get the plucking part right, I'll make a cover of it (if I manage to get the plucking part right la, tehee)~ ;3

      Delete
  11. oh me God! suara anda memang sangat memukau! 0____0

    tak tau nak cakap apa!!!

    nak kena kobek Plain-san no soundcloud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aih, exaggerating betul komen ko nih danny, kahkah X3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...