Click Me Plzzzz

Monday, November 23, 2015

Penghujung 2015 yang suweeet~ :D

Salam langit biru bebas jerebu buat semua warga Malaysia sekalian ;3

Tahun 2015 ni merupakan tahun yang sungguh sweet and memorable buat aku dan geng bloggers/pelukis amateur yang join melukis serta menjayakan projek komik Buasir Otak, BOTK - Buasir Otak the Komik. Komik yang pertama telah diterbitkan dan dijual dengan jayanya pada bulan Januari, dan kali ini di bulan November pada tahun yang sama, blog Buasir Otak mempersembahkan komiknya yang ke-2 iaitu BOTK: RELOADED dan juga yang ke-3, BOTK: REVOLUTION, serentak! Sungguh rajin dan berdedikasi sekali Prince of Noob dalam memainkan peranan pentingnya selaku pengasas, team leader dan juga main editor dalam merealisasikan projek komiknya ini! *Tepuk tangan, tepuk tangan* X3

http://buasirotak.blogspot.com/2015/11/buasir-otak-komik-reloaded-revolution.html

Untuk maklumat lanjut serta tempahan BOTK vol.2 (Reloaded) & 3 (Revolution) ini bagi mereka yang berminat, mohon klik pada imej BOTK covers di atas. Komik-komik ini dihasilkan secara indie, maka printed stock adalah terhad, siapa cepat dia dapat! X3

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AWESOMENESS!!!~ X3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

18 comments:

  1. woowww.. congrate. :) yang revolution tu plain neechan ada sekali tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. arigatou missha-chan~
      hai', arimasu yo (ya, ada)~ ;3

      Delete
    2. tak sabarrr tnguu abam posmen. huhu

      Delete
    3. wah dah order ka hehee thanks missha-chan, happy reading and laughing~ *clap clap* X3

      Delete
  2. hari2 tunggu abam posmen tak datang2 :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... gua pun tengah tunggu copies gua ni X3

      Delete
  3. Nampak gayanya lambat lagi laa nak sampai ke tangan aku sebab aku tengah tak ada alamat tetap ni. Hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh, cEro seorang nomad? hahahah why not guna alamat parents je bro XD

      Delete
    2. hek'elehhh C, bukan hang tak boleh nak C.O.D dengan noob, saja ja kan? hahaha ;3

      Delete
  4. aku dah dapat copy..best woo..

    -kartnster-

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhh nazha, tau la ko boleh C.O.D je dengan noob kan, pffttt... ;3

      Delete
  5. yay~~~ saya pun eksaited dengan benda ni :D

    ReplyDelete
  6. tahniah...kipidap..
    kali ni mesti dpatkan komik ni..
    yg first edition tu x sempat nak beli :)

    ReplyDelete
  7. tahniahnyer., wak tungu yg free punye ., huhu2

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...