Click Me Plzzzz

Thursday, December 31, 2015

Last entry for 2015

Okay, so it's finally that typical time of the year again where most bloggers would normally want to write or share something on their blogs, making it their "closing or final entry" for the year that has finally come to an end (lulz) ;3

Some would share their recap of the year, while others would write out their resolutions - previous and/or new ones, accomplished ones and to-carry-forward ones. And just like every other "normal" person, I've got a whole bunch of them too. I put those "personal" stuff in my digital diary though, locked in a digital locker only for my eyes to see (lulz) ;3

And so, after several minutes of pondering while listening to my collection of J-pop/rock/alternative music (consisting mostly of Asian Kung-Fu Generation, Suneohair, and Radwimps), and browsing through some random pictures taken during this year, I think I'll just post something like this for this end-year blog entry - a short, general and simple message written on a picture of a coffee flower that I've taken sometime this year.

Consider the short message as my "wish" for this coming "monkey year" - (year 2016 happens to be a year of the monkey, lulz... monkeys see me rollin' they hatin' lol sorry just had to write that down hahah!!)


I wish there will be a significant display of "less hating, and more loving" for everybody. The world (nature/humankind/our nation/our country/our community) just needs more lovin' yow, peace and no war. Hate less, love more. Try accomplishing that ;3

All the best to us all, ganbatte, atashi mo ganbarimasu ne ;3

Happy 2016. May there be less hate, and more love. 
InsyaaAllah.

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Sunday, December 20, 2015

Another quick digital-art practice


Sedang aku memegang graphic tablet sambil menghadap Photoshop CS3 untuk practice melukis sesuatu "facial expression", aku akhirnya merasa blur semacam and ended up melukis OC (Original Character) rekaan aku saja, wearing this particular expression.

Boleh dikatakan, this kind of "...oh?" facial expression is the usual everyday face that I wear almost everyday under many circumstances, since forever (I guess). Don't get me wrong though, I don't exactly look like this OC of mine, well..... hmmm... maybe around 40% similar tu mungkin ada la jugak, kot. I do have one old commando-pattern key (small head scarf) chucked away for some time now in my closet. Hahah~ X3

Maka siaplah satu quick digital sketch yang tahap separa malas nak kaler bagi nampak lebih senonoh sikit kah kah kah... Coloring digitally is something that I'm so not accustomed with, yet... nanti-nanti gua cuba lagi, dengan lebih bersemangat. Ganbatte! Hahaa ;3

>> Now I tag my art-blogger friends to draw their usual, most applied, everyday facial expression using their OCs!! Just draw one expression that you always wear, only one! <<

*Kalau korang tak nak sambut tag aku ini, korang semua dah terkena syndrome suntikan botox, masing-masing tak ada distinct facial expressions untuk mewakili different moods yang spesifik. (lulz)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
)))UPDATES(((

Mereka yang telah menyahut tag "Usual facial expression" aku ini adalahhhh; 

DEADAY
BUDOXE LEE
ZYRA ROXX
cEro
AUJINZ
LEE-KUN

Yosh, now click on their names above to view their cool artworks. These people are now officially my awesome art-blogger friends ;3
 
Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Wednesday, December 9, 2015

Sambungan Perang Pentas BOTK

For larger viewing, right click image and open in new tab ^^

Bagi anda yang kurang faham akan cerita komik pendek aku ini, ini adalah susulan daripada PERANG MEREBUT PENTAS PROMOSI BOTK - BuasirOtak the Komik. Aku pun tidak mahu ketinggalan dalam "peperangan" ini. Meheheheh~ X3

Apa? Nak recipe korokke aku sekali? Boleh boleh, pergi skodeng kat SINI. Yang ni tak ada isi ubat tidur punya, jangan risau... X3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sokonglah karya komik indie tempatan, dapatkan trilogi BOTK (BuasirOtak the Komik) sekarang, selagi stok cetakan masih ada! XD

http://buasirotak.blogspot.com/2015/11/buasir-otak-komik-reloaded-revolution.html

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

Wednesday, December 2, 2015

Sempena Hari OKU Sedunia

Salam Disember buat semua readers yang baik hati serta budiman sekalian, tujuan entri ini ialah untuk menghebohkan event seperti berikut:  

OKU BERDOA - Event of the year, sempena hari OKU sedunia. 
Majlis ini akan diadakan pada 5 Disember 2015 (hari Sabtu), jam 8pm - 11pm, bertempat di Masjid Negara, Kuala Lumpur.

https://ms-my.facebook.com/YayasanFAQEH
 Boleh klik pada poster event di atas untuk maklumat lanjut. Satu lagi peluang untuk kita membuat dan menambah pahala, InsyaAllah :)

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...