Click Me Plzzzz

Tuesday, January 12, 2016

Hey there 2016 ;3

Hey ya'all ;3

Okeh, sebagai entri blog yang pertama untuk tahun 2016 ini, aku fikir nak cuba buat satu kelainan dari biasa. Heheh...

1. Untuk entri ini, aku perlu update blog ini dengan menggunakan smartphone aku semata-mata. 
2. Edit photo dan upload ke blog dengan menggunakan smartphone saja. I must refrain myself from using my laptop or netbook for this purpose. For this entry only, I will rely entirely on my "rather small" smartphone. 
3. Now I'm wondering why does it seem so darn difficult to "centralize" the content of this entry using my smartphone. Huhuh... ah, biarlah, kamawanai (doesn't matter) X3

Okeh. Challenge completed (not with ease, hahah). I accidentally sprained my wrist while trying to move a heavy object the other day huhuu ouchie ( "TTwTT) 

Happy New Year 2016 gaiz, do take good care of yourselves ne~ ( TTwTT) 

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^=) 

19 comments:

  1. Happy New Year...hehehe..tahun baru, skill baru nak update entry...hehehe..kipidap.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha hey strider buzz, long time no see on the net ;3
      Happy 2016 bro :D

      Delete
  2. omg omg omg omg Plain-neechan showing off her face??! *gosok2 bijik mata tak percaya

    yeah i understand the struggle very well since sometimes cecuri buat entri kat opis >_<

    happy new year 2016!! again.. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tehehee... blurred pic je ni Z-chan, dah apply layers of editing hahaha X3

      I think this will be my first n final entry written n published entirely using my smartphone hahah! The struggle is rather overwhelming (~ "^w^)~

      Z-chan, wait for my next entry yeah, monami~ lulz ;3

      Delete
    2. Monami tu 'tunggu' ke maksudnya? Wahaha setahu gua, pen je nama monami :p

      Delete
    3. Monami is "my friend" in French ;3

      Delete
  3. waaa.. ada gambar plain-neechan la. .. happy new year! :)

    semoga tangan cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuu thanks missha-chuwan, pergelangan tangan kananku ini masih sengal2 di saat ini ("TwT)

      Delete
  4. sape terer boleh retrieve original pixel gambar ni? Ayuh, jalankan tugas anda. We need you CSI.. Let us see the face of the one called Plain-sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah mona-the-crazy-cat-lady-chan, y u no satisfied with my blurry pitcah? Naze sore de mona-chan wa manzoku dekinai no? (">w<)

      Delete
  5. owh owh owh... snippet thumbnail agak jelas gambar Plain.. mungkin sebab dia dah compressed kan pixels.. kah kah kah... hai Plain sama! wkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khennn, desho~ ;3
      Demo doshite Mona-chan wa sore de manzoku dekinai no? Hahaha X3

      Hai ojin-niisan~ wkwkw ;3

      Delete
  6. Ceh, macam hensem pulak kedengarannya ojin-niisan ni :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak sebut abam/abang/abiang tu sungguh gua tak sanggup... haha!

      Delete
  7. ehem~ wahwahwah awat bagi blur gambaq tu? tak da puaih nak tengok hehehe
    pstttt~ hepy new year Plain. moga lbm terlambat utk aku wish gitu hehehe
    ehh how was your wrist? moga getting better noh. jaga diri bebaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih sengal2 lagi nih ana weh, huhuu...

      Delete
  8. happy new year, plain..
    pernah sekali update guna hp, payah jg..yg simple2 bolehla..

    ReplyDelete
  9. Happy new year.. haha. dah hujung January dah. Baru baca.. Sekarang ni dalam proses memollow dan singgah balik blog-blog kawan. Nasib.

    ReplyDelete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...