Click Me Plzzzz

Monday, July 11, 2016

Raya Ini - by plain83

Salam Syawal semua, dan  Selamat Hari Raya Aidilfitri. Terimalah lagu raya yang spontan dan very much amateurish ini daripada si plain83, sekadar lagu syok sendiri. *Sambung makan kuih semperit dan kerepek bawang*

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ (= ^w^= )

22 comments:

  1. disebabkan aku baca ni kat opis, tak dapat nak mendengarnya. Balik nanti aku ketik play. Sebelum tu ijinkan aku mengucapkan selamat hari raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe thanks monami, selamat hari raya yang ke-6 ;3

      Delete
  2. Aku pun kat office.. Balik nanti aku ketik play..eheee..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin, Plain-sama...! Nak duit rayeee..! Eheeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee Selamat Hari Raya Aidilfitri Lee-chan, Maaf Zahir & Batin juga~ X3

      Bulesss~ Ada paypal? X3

      Delete
  3. selamat hari raya Plain. boleh dah nak keluar single ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya yg ke-7 noob. Hahaha lagu level syok sendiri je nih, pikir 10 kali gak la aku nak share kat sini semalam, kekeke X3

      Delete
  4. Perghhh lagi best lagu ni daripada lagu2 raya artis le ni duk buat.

    btw,
    selamat hari raya, plain-san!

    XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh pergh, ye ker? Lagu ni jadi stok untuk buat gelak2 je di masa hadapan. Nyahahah~ X3

      Selamat hari raya Danneh! XD

      Delete
  5. peh lagu raya sendiri..
    selamat hari raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uit, Selamat hari raya Nazha! XD

      Delete
  6. Selamat hari raya, plain..
    sedap tu kuih semperit..melt in the mouth

    *nanti nak dgr lagu raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya sis :D
      Semperit sekarang ni ada macam2 spesis dah, yang warna warni macam baju kurung pun ada... rasanya pulak, tak best macam semperit zaman dulu. Hehehe...

      Delete
  7. Hah, apa lagi...
    Tahun depan buat laa single raya satu.
    Jadi retis. Hehehehe

    Selamat hari raya plain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Single raya hohoo... kalo ada ilham, aku buat... tapi setakat masuk soundcloud je ler, hahaha X3

      Selamat hari raya C, hari ni aku raya posa 6. Yehuui~ XD

      Delete
  8. Wow wow wow!! Bestnyaaa pandai main guitar. Sila release single!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuraaa~ ...ehee guitar skill aku biasa2 je, tak terer pun X3

      Delete
  9. And and... Selamat Hari Raya!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Yu, raya sebulanz~ XD

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...