Click Me Plzzzz

Wednesday, September 28, 2016

WordlessWednesday #20 - Prefer it Boiled or Poached?





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

21 comments:

  1. Poached, please..!

    Nice gif..!! >v<d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poached is awesome but not so easy to get it right huhuh~ X3

      Thanks Lee-dono, found my old drawings for a shirt design contest, tema Mythical Beings. Penggunaan warna terhad setakat 5 saja, tak boleh kaler style main2 tona warna (sebab akan jadi banyak color shades). Hahaha... aku tak menang pun, so 2 lukisan ni jadi sebagai kenangan je la, aku buat jadi gif... X3

      Delete
  2. Replies
    1. Yosh, hard or medium? :3

      Maceh monami, kenangan join contest design shirt logo 3 tahun lepas, poster style, tak menang... LoL X3

      Delete
    2. Oh, it was 4 years ago, not 3. My mistake hahaha X3

      Delete
    3. half boiled.. with the whites still gooey.. yums

      Delete
  3. kaknoor pun suka poached egg sedapnyee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap dimakan dengan asparagus rebus juga nyiam nyiam~ :D

      Delete
  4. aduii...lapar tengok gambau ni =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. gi rebuih telur ayam, senang je heheh...

      Delete
  5. Dua-dua pun aku ngap je. Yg penting, aku ngap je tau. Orang lain kena masak. Haha.

    ReplyDelete
  6. Dua-dua aku on.
    Bab telur ni, kekadang aku makan mana-mana pun, kekadang aku memilih jugak, kekadang aku tak makan langsung.
    Ikut mood kot. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Talking about eggs, kalau hard boiled egg, aku malas nak makan. Dia punya awesomeness dah hilang. Hahah...

      Delete
  7. Replies
    1. alternatif yang kurang menyihatkan jugak yang ko pilih yer :3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...