Click Me Plzzzz

Monday, February 27, 2017

BO:TK 1-4 on Google Play Books!

Yaassss, you read that correctly. BO:TK (Buasir Otak the Komik) volume 1 - 4 are now available on Google Play Books! 


Bagi rakan-rakan yang berminat serta tidak berkesempatan untuk membeli mana-mana buku fizikal BO:TK kami yang sudah kehabisan stok ini, kalian bolehlah ke Google Play Books dan membaca kesemua volumes BO:TK secara digital, dengan harga yang cukup berpatutan~ ;3


Sekian, terima kasih atas sokongan kalian yang sungguh ohsem, jitu dan marvelous selama ini. Nantikan keluaran BO:TK ke-5 kami pula, di masa akan datang. O-tanoshimi ni!!! (Look forward to it!!!) X3

Jya mata ne, koneko-tachi chan~ ( =^w^= )

8 comments:

  1. wahh..awesome ni..senang peminat nk download...

    ReplyDelete
  2. Wow. Dah terbit dalam Google Play Books dah komik Buasir Otak ni. Tahniah!😉

    ReplyDelete
  3. Mohon beli ye anda2 sekalian. Tak rugi pun beli, boleh caca dulu preview beberapa page kat situ hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Caca pun boleh bossu... cacaca X'3

      Delete

Ada nak kata apa-apa yang bernas lagi kreatif? Kamon, kamon~
Oh, btw... Anonymous are NOT kewl at all, highly UNattractive, LoL~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...